IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това са най-лошите слушатели сред зодиите

11 април 2018 14 10

Разговорът обикновено е насочен към тях

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Проблемите с общуването могат да бъдат опустошителни за отношенията. Ако сте лош слушател и в един разговор се интересувате единствено от себе си или не можете да разчитате езика на тялото, най-вероятно не сте сред най-добрите слушатели.

Е, астрологията би могла да помогне в откриването на тези, които заемат челните места. Има зодии, които не се вслушват нито в хороскопа си, нито в своя партньор.

Кои са най-лошите слушатели сред зодиите?

Стрелец

Стрелците обичат да общуват и са толкова развълнувани, когато това се случва, че понякога превземат разговора. Може да споменете, че тъкмо сте се върнали от пътуване и внезапно Стрелецът да заговори за своите скорошни пътешествия.

Стрелецът е толкова ентусиазиран, че решавате да запазите историята си за друг ден или поне за друга аудитория.

Овен

Проблемът при родените под този знак е свързан с навиците им. Те ви слушат, но същевременно правят хиляда други неща.

Не че не се интересуват от това, което казвате, просто не могат да се съсредоточат върху него. Овните са екстремни във вършенето на няколко неща едновременно и проблемът е, че вниманието им се разсейва постоянно.

Козирог

Козирозите са лоши слушатели, когато преценят, че трябва да ви прекъснат, за да ви дадат съвет. Независимо дали сте го поискали, те искат да го споделят с вас.

Представителите на тази зодия искат да помогнат и наистина вярват, че тяхната мъдрост е точно това, от което се нуждаете.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари