IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това са най-големите традиционалисти сред зодиите

13 април 2018 14 30

Предимство или недостатък е това?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да бъдете традиционалисти не е недостатък. Това не означава, че сте скучни и че не сте готини, а че сте човек, който се придържа към социалните норми и приема традициите, предавани през вековете.

Следването на традициите всъщност може да бъде нещо много красиво, тъй като се чувствате свързани с поколенията преди вас и стъпили върху солидна основа.

Кои са най-големите традиционалисти сред зодиите?

Козирог

Родените под този знак често се нуждаят от план, а традиционализмът им помага в това отношение.
Някои Козирози са много консервативни както в своите вярвания, така и по отношение на финансите. Те са склонни да следват изпитаните методи.

Има обаче и други представители на тази зодия, които обичат да създават собствените си традиции.

Концепцията за семейството е много традиционна, въпреки че Козирозите може и да имат нов вид семейна динамика.

Рак

Представителите на тази зодия са изключително предани. Те правят нещо, което ги кара да се чувстват свързани с Вселената и хората.

Тяхната религия може да бъде музиката или природата или пък да се придържат към традиционна религия – независимо от вярванията им, убедени са, че тези идеали ще ги напътстват.

За тях любовта е много важна и изразяването ѝ е вярно на дългогодишните традиции.

Дева

Те намират комфорт в традиционното, но това не означава, че са изцяло отдадени на традициите. Склонни са да поставят под въпрос, да изпитват и разглеждат всички страни на дадено убеждение, преди да решат да го приемат.

Някои от традициите и вярванията на Девите може да изглеждат странни за хората, които не ги познават, но те всъщност са част от очарованието им.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари