Как разбирате дали бихте могли да се доверите на някого? Може би астрологията би могла да помогне в тази ситуация.

Доверието е нещо, от което всеки човек се нуждае в отношенията си с останалите, независимо дали става дума за романтични отношения или за приятелство. Без доверие няма солидна основа или дълбочина. То не е нещо, което може да бъде купено или търгувано, него или го има, или го няма.

И е доста болезнено, когато човекът, на когото разчитате, предава доверието ви.

След като видяхме доколко представителите на първите шест знака в зодиака могат да оправдаят доверието ви, следва да се спрем и на останалите шест.

Везни

Везните са жизнени и винаги търсят поредното приключение в живота, обичат компанията на хората и не искат да загубят връзките си.

Те обаче са импулсивни, затова трябва да контролират емоциите и да не забравят да обмислят нещата, ако искат останалите да им се доверяват.

Скорпион

Те защитават хората, които обичат и не могат да понесат мисълта някой да ги наранява.

От друга страна, когато изпитват презрение, са изключително манипулативни и отмъстителни. Те трябва да помнят кое е правилно и кое е грешно, ако искат останалите да им се доверяват.

Стрелец

Стрелците са оптимисти, което е добро качество, когато става дума за доверие. Те обаче често казват неща, които не могат да подкрепят и обосноват.

Те дават празни обещания и се отричат от думата си, ако установят, че желанието им е по-голямо от възможностите.

Козирог

Козирозите имат най-дълбокия и най-силен морален компас сред всички знаци. На тях определено можете да се доверите.

Като господари на самоконтрола и дисциплината, те няма да предадат доверието на някого умишлено. Всъщност те ще направят всичко по силите си, за да избегнат нещо подобно.

Водолей

Водолеите са много интелигентни, те без проблем могат да направят разлика между правилно и грешно и да разберат ситуациите на по-дълбоко ниво и правят това по-добре от всеки друг знак.

Те не са много добри с емоционалните ситуации и хора и това може да ги накара да избягат от проблемите. Със сигурност обаче не искат да предадат ничие доверие.

Риби

Рибите имат силно чувство на съпричастност и са много състрадателни. Тяхната творческа природа и богато въображение им позволява да се поставят на мястото на другите, което е една от основните причини да бъдат толкова безкористни.

Рибите никога умишлено няма да предадат доверието на някого.