Един от най-известните гурме шефове в света, Жан Имбер, буквално изпълни всяка детска мечта и създаде 12-степенно меню за хотел Disneyland.>
Менюто е вдъхновено изцяло от най-пленителните детски приказки, а специално за повода е създадена и ябълката Снежанка.
„Petit Jean“ >има интересни елементи като ножиците, с които е отрязана косата на Рапунцел в предястие, океанът на „Малката русалка“ с равиоли от омар и емблематичните спагети от „Лейди и Скитника“.
Фокусът не пренебрегва и „Пепеляшка“ с нейната карета, която се превръща в тиква, от което е създадено свежо сорбе.
Десертът е интерпретация на отровната ябълка от „Снежанка“.
Кадри от менюто можете да разгледате в нашата галерия.















Рецепти за закуски с тиква и чиа
Лесни начини за почистване на дома без химии
Хороскоп за всички зодии за 5 ноември: Приятни изненади и успехи
Китай стартира първия в света ториев реактор
Пакистански астронавт ще посети китайската орбитална станция „Тянгун“
Обсерваторията „Вера Рубин“ откри огромен звезден поток
В монголската пустиня издигат „марсиански“ лагер
Вижте всики резултати и класиране в Шампионската лига
Ливърпул прободе Реал Мадрид
Байерн Мюнхен показа на ПСЖ кой е шефът
И със Спалети пак същото! Само равенство за Юве
Дневен хороскоп за 5 ноември, сряда
Тест: Коя емоция управлява живота ви в момента?
Пълнолуние в Телец на 5 ноември – портал към изобилие и сбъдване на желания
Нов нехормонален медикамент при менопауза одобри FDA
Памуклийка – древна билка от помощ при съвременни заболявания
Захарен диабет тип I при деца - хранене и инсулинолечение
В УМБАЛ „Света Марина“ – Варна спасиха петдневно бебе с рядка вродена аномалия
Остави коментар