IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според астролога Александър Литвин: Какъв ще бъде месец май?

2 май 2018 11 30

Период на противоречия и конфронтации

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Времето за рационалност е дошло. През месец май не бързайте да се доверявате на емоциите. Планове за бъдещето чукат на вратата, но този месец не е най-удачният те да бъдат реализирани. Няма да доведат до никакъв прогрес, съветва руският астролог Александър Литвин.

Семейство и любов

През май винаги има причина за ревност и няма значение колко дълго дадена двойка са заедно. Променете паролите на компютрите и телефоните и периодично премахвайте информацията, както се казва, от греха.

Деца

През май е трудно за децата – растящият организъм изисква много движение. С него обаче ще настъпи и умората и те ще се нуждаят от грижите ви. Традиционните алергични реакции могат да бъдат придружени и от проблеми с храна.

Здраве

Обърнете внимание на опорно-двигателната си система. Особено бдителни трябва да са хората, които имат проблеми с панкреаса, щитовидната жлеза и хипофизната жлеза.

Работа

Май изисква тишина и удобни условия – главно поради липсата на спешна работа и решаването на внезапни задачи, които изискват незабавна реакция. Ако сте лидер, дайте индикация за забавяне в работния процес, в противен случай подчинените ще направят непоправими грешки, които значително ще развалят показателите. Особен контрол се изисква от областите на дейност, свързани с железопътния транспорт като цяло – трамваите, метрото, влаковете. Периодът е благоприятен за медицинските работници.

Пари и подаръци

Добър период за икономическите анализатори, сега трябва да се изгради и стратегическият финансов план за семейния бюджет. Определете приоритетите и най-добрите възможности за разходи. Не разчитайте парите да „паднат от небето“, не харчете пари за лотарийни игри. Подаръците през май се отличават с дълъг период на използване, някои дори ще се превърнат в семейно наследство. Рационалност и качество са основните критерий при избора им.

Пътуване

Пътуванията на дълги разстояния, особено презокеанските, трябва да се избягват, когато е възможно. Почивката не трябва да се свързва с тежко физическо натоварване и катерене в планините. Когато се движите с кола, бъдете внимателни по пътищата и не бързайте.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари