IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Освен в стриптийза и секса, роботите се настаниха и зад бара

3 май 2018 10 00

Те наливат напитки и правят коктейли

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Стриптийзът и сексуалните услуги не са единственото място, където роботите се изявяват.

На барът на един круизен кораб може да се окаже много скучно, ако очаквате разговор с бармана, но пък изключително интересно, в случай че роботите са ви интересни. Причината е, че там именно роботи забъркват коктейли и наливат напитки на гостите.

Видео показва как те усилено се трудят не зад, а по-скоро върху бара, около който са се насъбрали любопитни зрители. Действието се развива в „Bionic bar“ на борда на круизен кораб Royal Caribbean.

Роботите правят коктейли, а гостите ги поръчват по електронен път, разбира се – чрез таблет.

Там те си избират кои вкусове и напитки искат, реда, в който те да се смесят, и предпочитания начин това да стане – с разбъркване, с шейкър и др. Клиентите могат да изберат и опция „класическа поръчка“.

Щом напитката е готова, тя се плъзга към клиента върху моторизирана платформа. Роботите, които сервират напитки на пет круизни кораба Royal Caribbean, включително и на „Симфония на моретата“, могат да смесват до две напитки в минута – или 1000 на ден.

Вижте най-нестандартните бармани във видеото.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари