IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Психиката на кои зодии е най-силна?

4 май 2018 14 20

Те се пречупват по-трудно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Животът е низ от хубави и лоши събития, които се случват на всеки човек. Разликата между отделните хора е в начина, по който приемаме онова, което ни се случва.

Истината е, че някои хора просто са по-силни от други и лошите моменти в живота по-трудно могат да ги пречупят.

В известна степен тази характеристика се определя и от астрологията.

Кои зодии имат най-силна психика?

Стрелец

Тъй като Стрелците основно живеят в ума си денонощно, те много добре познават психиката си. Те имат много различни механизми за справяне с източниците на стрес и проблемите в живота.

Ако родените под този знак се окажат в неблагоприятна ситуация, те винаги знаят как да се справят с нея. И това обикновено се случва без много свидетели и показност, но с увереност, че всичко ще бъде наред.

Скорпион

Скорпионите са садистите в зодиака. Истината е, че те просто се радват на болката на останалите.

За да се случи това обаче, е нужна сила и умение да се заобикалят човешките чувства и да се придобие нечовешка природа. Всичко това са таланти, които родените под този знак притежават.

Рак

Представителите на зодия Рак трудно могат да се определят като слаби личности, непрестанно оплакващи се от ужасната си съдба.

За да се противопоставят на злото в света, те надмогват своите слабости, превръщайки ги в сила. Тези хора са балансьори, мислители, дизайнери, организатори. Те знаят как да направят нещата, дори останалите да се съмняват в тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Astro ( преди 5 години )
Това е най-общо казано да пълнят сайта. Всичко е много субективно и за виси от личния хороскоп на човека.Скъпи читатели тези три знака които са изброени са само примерни енергетики как се проявява човек чрез слънчевия си знак. Това са само сладки приказки за губене на време.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Саламчо ( преди 5 години )
Защо жените са ***...Мъжете достигат до истината,чрез логично мислене.А жените ,чрез клюкарене...В 90% клюкаренете е удобно гримираната истина,според потребностите, на всяка една от клюкарещите по веригата...Силната психика това е, богат опит в дадена област...Ако може някой да обясни ,как точно се случва това... Стрелците основно живеят в ума си денонощно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Милена ( преди 5 години )
За рака е истина. Сещам се за една приятелка от Лондон. Тя е зодия рак и се омъжи за господин от зодия риби. Тя притежава точно описаните тук неща. Оплаква се за всичко, но е лидер има собствена фирма за иновации от 11 години и разраства бизнеса си успешно. В момента прави и независимо кино. Наистина е много талантлива и успешна жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:))))))))))))))))))) ( преди 5 години )
:))))))))))))))))))))))))))Бива, бива такава демагогия, но вашето няма граници!Че си и вярвате!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар