IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 май

6 май 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работоспособността ви е висока. В състояние сте да се справите с много задачи, независимо от трудността им. Обстановката у дома и отношенията с близките зависи изцяло от вас, така че постарайте се в името на добрия резултат.

Телец

Организирайте си някакво пътешествие, макар и наблизо. Осигурете си подходяща компания, която ще ви гарантира и прекрасно настроение. Не е желателно да прекалявате с храни и напитки, ако физическата ви активност е ниска.

Близнаци

Не надничайте в чужди проблеми. Прекалено сте категорични, а преценката ви за фактите е доста крайна. Светът не е оцветен само в черно и бяло. Имайте готовност за компромиси, ако не искате да си създадете недоразумения.

Рак

По време на пътуване ще се запознаете с интригуващи личности. Може да се окаже, че имате общи бизнес или професионални интереси и да ви поканят за съвместна работа. Не отказвайте, но и не обещавайте нищо категорично.

Лъв

Имате нужда от нови емоции или непознати преживявания. Формулирайте желанията си точно и ги споделете с любимия човек. Вероятно не само ще ви подкрепи, но и ще ви подскаже оригинален начин за реализация.

Дева

Имате възможност да възстановите силите и да стабилизирате енергетиката си и трябва да се възползвате. Комбинирайте физическите с духовните си интереси. Ако си организирате пътуване, то нека бъде свързано и с възможност за посещение на непознати местности, където можете да научите нещо ново.

Везни

Ще ви посетят или ще се срещнете със стари приятели. Емоциите ще са вълнуващи. Вероятно ще получите мил подарък или друг приятен жест, който ще ви зареди с добро настроение задълго.

Скорпион

Вслушвайте се в разговорите около себе си. Комбинирайки чутата информация ще си обясните някаква тайна или ще си отговорите на въпрос, който ви е озадачавал. Информацията ще е достатъчна, за да довършите нещо важно, но изоставено преди време.

Стрелец

Занимавайте се само с неща, които обичате и ви харесват. Не се захващайте със сериозни и отговорни дейности. Създайте си някакво импровизирано развлечение и се наслаждавайте на дребните житейски радости. Ще се отрази положително на творческия ви потенциал.

Козирог

Използвайте свободното време изцяло за себе си. Ако все пак се налага да свършите някакви домашни задачи, то опитайте да се справите преди обед. Изненадващо обаждане на приятели ще ви подтикне да промените плановете си за вечерта и да участвате в някакво публично мероприятие.

Водолей

Настроението ви е прекрасно, но сте доста разсеяни. Ограничете контактите предимно до хора, които познавате добре. Пазете си вещите, може да попаднете на измамници или да загубите нещо със сантиментална стойност, на което държите.

Риби

Формулирайте целите си ясно и пристъпвайте към изпълнението им само след като сте уточнили всички детайли. Ще успеете да реализирате свое старо желание, ако не допускате външна намеса и не се съмнявате в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари