IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 7-13 май

7 май 2018 08 45

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 7-13 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към текущите задачи. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности и не стартирайте нови проекти. През тази седмица е желателно да работите с умерено темпо, да отделяте време за почивка и развлечения. Не ги планирайте предварително, следвайте спонтанните си хрумвания. Разнообразието ще стимулира творческия ви потенциал и ще активира въображението, които пък ще ви подскажат лесни решения на сложни въпроси.

Телец

Съобразявайте се с обстоятелствата, не сте в позиция да контролирате процесите. Комбинирайте практицизма си с чувство за хумор и логиката с фантазията, ако искате да се справите успешно с трудните моменти. Не търсете идеалното, а приложимото. По отношение на работата залагайте на опита и познатите схеми, а по отношение на развлеченията се ориентирайте към новото и непознатото. Малко авантюризъм през тази седмица няма да ви е излишен.

Близнаци

Вие умеете да реагирате гъвкаво и това качество ще ви е много полезно в предстоящата седмица. Обръщайте внимание на настроението на околните, съобразявайте се с желанията им, изслушвайте ги. Подхождайте отговорно към текущите си задачи, изразходвайте силите си равномерно. Бъдете предпазливи, когато се натъквате на затруднения, не рискувайте. По-добре едно сигурно решение, отколкото няколко несполучливи експеримента.

Рак

Доста лесно ще ви се получават нещата през тази седмица и ще разполагате с повече свободно време от обикновено. Използвайте го за удовлетворяване на духовните си потребности и повишаване на познанията. Ще ви хрумнат идеи за промяна, провокирани от новата информация, с която ще се занимавате. Следвайте интуицията си, тя ще ви подскаже правилния начин, по който да подредите приоритетите си. Обсъждайте неяснотите с членовете на семейството и се вслушвайте в препоръките им, няма да сгрешите.

Лъв

Ориентирайте вниманието си през тази седмица изцяло върху бизнеса и професионалните ангажименти. Естествено, че няма как да пренебрегнете семейните проблеми, но по отношение на тях се намесвайте активно само при решаване на парични, имотни и друг вид материални въпроси. Ще уточните детайлите по важни сделки и ще стабилизирате финансовото си положение. Избягвайте контактите с хора, които ви натоварват с личните си емоции.

Дева

Не позволявайте на емоциите да надделеят над разума. През тази седмица на преден план може да изскочат стари, неразрешени въпроси, казуси, конфликти. Заредете се с търпение и действайте хладнокръвно. Изгонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Обстановката на работното място на моменти ще е доста напрегната. Може да ви отправят критики и забележки. Помислете доколко са основателни преди да се противопоставите. За компенсация романтичните и любовни преживявания ще са напълно удовлетворителни и източник на положителни емоции.

Везни

Настроението ви ще е доста нестабилно през тази седмица и ще ви е трудно да контролирате емоциите, особено отрицателните. Не са изключени прояви на раздразнителност, избухливост, неоснователни капризи, свръхчувствителност, които доста ще озадачат хората от обичайното ви обкръжение. Ще имате и известни затруднения по изпълнението на текущите си задачи. Отделяйте време за любими занимания и предпочитани забавления, за да стабилизирате психическото си състояние и да избегнете конфликтите доколкото е възможно.

Скорпион

Сексапилът ви постепенно, но устойчиво ще расте през тази седмица, ще расте и бройката на гравитиращите около вас обожатели. Ще получавате подаръци и комплименти. Приемайте ги благосклонно, но се въздържайте от сигнали за дълготрайна връзка. Поставяте си прекалено амбициозни планове и сте склонни да рискувате, за да ги постигнете. Ако не заложите на здравия си разум е много вероятно да претърпите финансови загуби, за които ще съжалявате.

Стрелец

Бъдете готови да се съобразите с някои ограничения през тази седмица. Личности, които сте възприемали като безспорен авторитет може да ви подведат или да не изпълнят дадени към вас обещания. Емоционалното ви състояние ще е леко нестабилно и на моменти ще реагирате твърде импулсивно. Вслушвайте се в забележките и предупрежденията на близките си, те искрено ще се опитват да ви помогнат и да ви спестят неприятности. Въздържайте се от прояви на разточителност. Отделете време за интелектуалното си израстване. Осигурете достатъчно свобода за действие както за себе си, така и за любимия човек.

Козирог

Намалете инициативата. Обсъждайте идеите си само с хора, на чието мнение можете да разчитате. Ще се натъкнете на неразбиране и нежелание да ви съдействат при общуването ви с непознати, затова е желателно да сте пределно предпазливи и да спазвате правилата. Не се опитвайте да „минавате между капките“, ще ви обвинят за чужди грешки. Изучавайте задълбочено всяка нова информация, която получавате и която имате намерение да ползвате в текущата си работа. Ще откриете и отстраните налични грешки, за което ще получите висока оценка и благодарност от шефовете си.

Водолей

Опитайте се да си създадете точен график за целия период още в началото на седмицата. Не си губете времето с участие в съмнителни публични мероприятия и в шумни купони със случайни компании. Въздържайте се от прояви на разточителност, не взимайте и не давайте пари назаем. Съсредоточете усилията си към уреждане на личните отношения и изясняване причините за съществуващи недоразумения. Силната ви интуиция, както и умението да действате спокойно и дипломатично ще дадат добри резултати.

Риби

Формулирайте целите си ясно, но помнете, че не е желателно да плащате прекалено висока цена за постигането им. Ако се натъкнете на някакви затруднения помислете дали това не са предупреждения, дали не е по-добре да изчакате, вместо да търсите обиколни пътища. Прекалено сте чувствителни в известна степен и мнителни. Намалете контактите, за да не навредите на личните отношения. Не натоварвайте близките си с излишни подозрения, ако имате въпроси, задайте ги директно, за да преодолеете съмненията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари