IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 май

12 май 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събеседниците ви днес ще са подозрително мили. Даже хора, които винаги ви се противопоставят ще се държат любезно. Ситуацията подсказва само едно, че трябва да сте предпазливи и да не позволявате да навлизат в личната ви територия.

Телец

Идеята да промените някои елементи от ежедневието си е приложима и сте в състояние да я реализирате. Ще ви е много по-лесно, ако се възползвате от натрупания чужд опит. Не залагайте на дейности, изискващи прекалено високи разходи, а точно обратно.

Близнаци

Близките ще направят всичко възможно да ангажират вниманието ви изцяло. Ще е много трудно да си осигурите лично време. Опитайте се да обсъдите желанията им и да ги съчетаете със своите като дадете предимство на задачите, които са важни за всички.

Рак

Въздържайте се от действия, за които нямате ясна представа какви последствия може да имат в бъдеще. Не рискувайте. Опитайте се да изгладите конфликтите от личен характер, ако имате такива.

Лъв

Създайте си ясна програма за деня и се опитайте да я спазите. Не влизайте в спорове с близките си по въпроса кое е спешно и какво трябва да се прави. Следвайте принципите си по възможност без да създавате конфликт на интереси.

Дева

Ще ви предложат участие в някаква задача отделно от професионалните ви задължения, от която ще получите нелоши приходи. Не отказвайте, но прегледайте внимателно условията. Ще имате и възможност да придобиете нов опит и познания.

Везни

Огромно количество информация ще достигне днес до вас. Освен с това, което ви интересува и ще се занимавате самостоятелно, част от близките или приятелите непрекъснато ще ви споделят подробности, които хич не ви интересуват и само затрудняват капацитета на паметта ви. Ако е възможно да се дистанцирате по някакъв начин, направете го.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна и сте привлекателни. Почти през целия ден ще сте в центъра на събитията. Участвайте, но не се натоварвайте с несвойствени задачи и допълнителни отговорности.

Стрелец

Ще е добре, ако ориентирате вниманието си към дейности, свързани с дома и бита и не се налага да излизате. В случай, че все пак се наложи е желателно да не посещавате места, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия.

Козирог

Непривично емоционални сте днес, но не е нужно да криете чувствата си. Всъщност, емоциите ще са по-скоро положителни и ще ви помогнат да се сближите с останалите присъстващи в компанията. Ще впечатлите с уменията си и ще спечелите привърженици.

Водолей

Ориентирайте вниманието си към уреждане на ежедневните практически въпроси. Включете се в заниманията на близките си и се постарайте да ги улесните. Няма да ви остане време за лични предпочитания, но независимо от всичко ще сте доволни от днешния ден.

Риби

Физическото и психическото ви състояние са в хармония. Днес можете да се заемете с дейности, които не са ви твърде приятни. Ще ги отхвърлите бързо, няма да ви отегчат, а и ще разполагате с достатъчно време, за да си организирате някакво развлечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари