IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 май

13 май 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще се развиват почти съгласувано с желанията ви. Ще има известни различия, но няма да са драматични, възползвайте се доколкото е възможно. За трудности, свързани с личните отношения разчитайте на интуицията си.

Телец

Въздържайте се от прекалено категорични изказвания и преценки. Излишно е да спорите за дреболии. Оставете близките си да допуснат грешките, които за вас са явни. Може би пък ще се поучат от тях.

Близнаци

Поставяте си твърде амбициозни задачи, но по-същественото е, че сте в състояние да ги свършите. Крайният резултат ще зависи от това как ще разпределите времето си. Ако не се разсейвате и не се намесвате непрекъснато в работата на другите всичко ще е наред.

Рак

С леко неприятни емоции ще е свързан днешният ден. Източник на преживяванията ще са роднините. Всеки ще ви занимава със своите проблеми и ще очаква подкрепа, но вие виждате нещата по съвсем друг начин и ще ви е трудно да заемете твърда позиция.

Лъв

Ще ви помолят за помощ, не отказвайте. Намесата ви ще бъде оценена високо и възнаградена щедро. Ще се уверите в силните и дълбоки чувства на приятелите ви към вас.

Дева

Домашните и битови задължения ще ви погълнат почти изцяло. Ако имате намерение да си осигурите някакво развлечение с интелектуален характер не се преуморявайте физически. В противен случай няма да изпитате очакваното удоволствие.

Везни

Най-добрият начин за възстановяване на енергетиката ви е да си организирате кратък излет сред природата. Осигурете си тишина, чист въздух и леки двигателни натоварвания в предпочитана компания. Ще се почувствате превъзходно.

Скорпион

Не търсете подтекст във всичко, което чувате или ви споделят. Натоварвате психиката си излишно. Ще ви е много по-лесно, ако се научите да възприемате хората такива, каквито са и думите им в прав текст.

Стрелец

С част от задачите, които си поставяте сте в състояние да се справите самостоятелно, за останалата част категорично ще ви е необходима помощ. Подхождайте активно към целите си и не започвайте нищо, за което не сте си осигурили нужната екипировка.

Козирог

Заемете наблюдателна позиция и запазете спокойствие, каквото и да се случва. Приемайте събитията такива, каквито са, а ако не ви харесват реагирайте с чувство за хумор. Няма как да промените нещата, но бихте могли поне да се забавлявате.

Водолей

Ще имате доста срещи и разговори в днешния ден, но хубавото е, че ще са неформални и няма да ви ангажират с активно участие. Не е изключено да ви посетят стари приятели с идея за някакво развлечение. Не се двоумете, особено ако партито ще е извън вашия дом.

Риби

Нищо не би могло да ви затрудни, ако заложите на присъщата си артистичност и старание. Каквото вие не успеете да направите някой от околните доброволно ще довърши. Освен благодарност е желателно да покажете и радост от резултата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари