IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 май

14 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новите идеи и новите контакти ще са повече от обикновено. Не бързайте. Обмисляйте задълбочено всички предложения. Те ще са интересни, но не всички ще са печеливши.

Телец

Действайте смело. Може и да отхвърлят предложенията ви, но няма да ви навредят. Изслушайте критиките и ги използвайте за себе си. Не търсете подкрепа, за да не се чувствате задължени.

Близнаци

Повече работа, повече възможности за изява и... повече информация. Не се разсейвайте, мислете кое ви е нужно и трябва да го усвоите бързо. Ще имате възможност да демонстрирате уменията и знанията си, ако сте достатъчно последователни ще напреднете.

Рак

Ще се убедите в силните чувства на любимия човек, привързаността на приятелите и уважението на колегите. Денят е свързан с конфликти, където намесата ви ще е решаваща. Не превишавайте правомощията си.

Лъв

Прекалено много работа ще имате днес, така че съобразявайте се какво обещавате. Не надценявайте способностите и възможностите си, само за да ви похвалят. Придържайте се към истината.

Дева

Ще се наложи да се включите в чужди дейности. Трудно ще се справите със своите собствени и ще се наложи да търсите варианти. Не приемайте покани и предложения за участие в конкурси и състезания, не сте готови.

Везни

Заемете се първо с административните задачи. Ще се наложи с някои от тях да пробвате няколко пъти. Близките ще проявят претенции, които на моменти може да ви се сторят неоснователни. Опитайте се да предотвратите конфликтите.

Скорпион

Не се престаравайте с нищо, особено с обещанията. Някой ще се опита да ви убеждава за участие в дейности, противоречащи на принципите ви. Преценете ефекта от крайния резултат.

Стрелец

Люшкате се между желанието за някакво макар и инцидентно развлечение и необходимостта да свършите ежедневната работа. Не рискувайте уреждайки финансови въпроси. Не прекалявайте с разходите.

Козирог

В две направления ще са насочени мислите ви днес: инвестиции и икономии. Не е страшно, че ще използвате малко повече средства за развлечения. По този начин ще си осигурите стабилен тонус.

Водолей

Спешно ще се наложи да се занимаете с организацията на някакво събитие. Идеите и най-вече навременните ви действия ще получат висока оценка. Не се главозамайвайте, съвсем скоро ще претърпите и доста остри критики.

Риби

Някой се нуждае от защитата ви. Или от покровителство. Ако сте оскърбили някого, то побързайте да се извините. Ако пък имате нужда от подкрепа, то мислете и за безопасността си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари