IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, които най-много обичат да спорят

15 май 2018 14 30

За тях това е като спорт

Снимка: IStock

Снимка: IStock

Мнозина вероятно биха определили себе си като сравнително спокойни и прибягващи към спор само в краен случай. Само ако някой ви се подиграва и ви предизвиква до краен предел. По принцип бягате далеч от всякакви конфликтни ситуации.

Но има и такива хора, които просто обичат да спорят.

Зодиакалният ви знак може да определи до каква степен сте склонни да навлизате в спорове. Представяме ви 3 от зодиите, за които това е като спорт.

Лъв

Лъвовете са склонни да приемат всичко твърде лично. Освен това, за тях е трудно да се справят със ситуации, при които нещата не се случват по техния начин.

Това са две предпоставки, които могат да ги предизвикат и те да се впуснат в спор. Вероятно ако биха могли да погледнат на ситуациите от друга перспектива, ще ограничат споровете. Това обаче трудно може да се случи.

Везни

Везните са единствените, които могат да ви убедят, че спорът може да бъде вродено качество. Да бъдат на противоположното мнение е нещо, в което те са специалисти.

Важно е обаче да се отбележи, че техните спорове обикновено не са злонамерени, а по-скоро са следствие на инстинкт.

Козирог

Козирозите обикновено смятат, че са по-мъдри и по-опитни от всички останали и трудно могат да скрият това. Затова другите ги виждат като снизходителни.

Така че, ако имате приятел с подобен проблем, на когото искате да помогнете да запази приятелите си, може да направите две предложения към него.

Първо, да помисли върху начина, по който кара другите да се чувстват. И след това да се опита да се свърже с околните. По този начин може да види, че гледните точки на останалите са също толкова важни, колкото и неговите/нейните.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари