IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 май

16 май 2018 05 36

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е оптимистично. Днес можете да се захванете със задачи, които са ви трудни. Комбинацията на опит и ентусиазъм ще ви подскаже верния начин. Въздържайте се от забележки по поведението на близките си.

Телец

Прекалено сте доверчиви и в състояние да оставите собствените си занимания, за да помогнете на някого. Разпределете времето си оптимално и не очаквайте благодарност. Може би няма да направите онова, което очакват от вас и ще се стигне до размяна на неприятни реплики.

Близнаци

Не че всичко ще се случва „като по учебник“, но денят ще е сравнително спокоен. Ще успеете да изпълните набелязаните задачи и да отделите време за нещо лично, което от известно време изпълва мислите ви. Не се стресирайте от затрудненията, на които се натъквате, временни са.

Рак

Ще попаднете в някои неприятни, неясни или неудобни ситуации. Запазете спокойствие и не се поддавайте на чужди внушения. Реагирайте с усмивка, чувство за хумор или мълчание. Ще неутрализирате отрицателните последствия.

Лъв

Ще се справите с професионалните си задачи и ще стабилизирате позициите си. Не настоявайте на своето и не се разправяйте за дреболии. Отстоявайте интересите си прагматично, без емоции. Ще постигнете целите си.

Дева

Няма да разполагате с достатъчно време за всички задачи, които ви поставят днес. Изберете си подходящи сътрудници и просто от време на време проверявайте резултатите им. Не отказвайте присъствие на професионална дискусия, ако ви поканят.

Везни

Някой ще намери във ваше лице добър слушател и ще ви занимае с „революционните“ си идеи. Не се въодушевявайте твърде много и в никакъв случай не се ангажирайте финансово. Ситуацията не е такава, каквато ви я представят.

Скорпион

В началото на деня може да установите, че задачите ви са повече от първоначално набелязаните. Запазете темпото и не бързайте да се захващате за онези, за които нямате ясна схема на работа. Скоро ще установите, че част от тях изобщо отпада и ще се успокоите.

Стрелец

Заниманията ви ще са в рамките на рутинното и още в първата половина от деня може да усетите силно отегчение. Разпределете почивките и намалете контактите, за да не допуснете грешка, която ще ви изнерви още повече. За ваш късмет, вечерта може да ви поканят на парти с приятели, където ще възстановите доброто си настроение.

Козирог

Отделете малко време и подредете задачите за близкото бъдеще. Така ще разберете дали ви е нужно съдействие и от кого можете да го получите. Ще установите и дали са ви необходими допълнителни финанси. Засега се въздържайте от инвестиции.

Водолей

Заемете се с онова, което ви е най-трудно или което преди известно време по някакви причини сте отложили. Всички с удоволствие ще ви помагат, ако не сте прекалено придирчиви. Не прекалявайте с „оригиналните“ предложения, не всеки може да мисли толкова бързо.

Риби

Социалните и неформалните контакти ще са интензивни и ще ангажират вниманието ви. На работното място е препоръчително да се занимавате с познати дейности. В свободното време помислете как най-ефективно ще реализирате творческите си търсения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари