IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите и тяхното житейско мото (I част)

19 май 2018 14 15

Какво е посланието, което девизът на всяка зодия изпраща?

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако някога сте се питали защо Близнаците са толкова влюбчиви, хората от зодия Рак – толкова чувствителни, Телците толкова стиснати, а Рибите толкова спокойни, то това е защото всяка зодия си има житейско мото, което описва най-ключовите качества на хората от този знак. Прочетете по-долу какво е мотото на всяка една от 12-те зодии, както и посланието, което то изпраща.

Вижте и обяснение на всяко едно мото.

Овен – „Аз съм!“

Овен е първият знак на Зодиака и неслучайно той иска да остави следа в света! Хората от тази зодия са невероятно мотивирани и целеустремени и знаят точно какво искат да постигнат в живота. Те вярват сляпо в своя огромен потенциал. Овенът винаги поставя силен фокус върху себе си, като посвещава най-много енергия в постигането на личните си амбиции. Хората от този знак са изключително независими, пълни с енергия и много самоуверени. Овните са известни като смели и искрени хора, които никога не се крият зад лицемерие и лъжи.

Телец – „Аз притежавам!“

Телецът е управляван от Венера, планетата на любовта, привличането и красотата. Хората от този знак са чувствени и обичат да се радват на фините неща в живота, независимо дали става дума за гурме храна, за възхищение към красиви вещи, към хубава музика, наслада от приятен масаж и т. н. Телците са считани за най-големите материалисти в Зодиака, заради любовта си към скъпите неща. Но именно високото качество на живот им дава усещането за сигурност и стабилност, от които те се нуждаят. Хубавото е, че Телците се борят за своето мото. Бъдете сигурни, че зад фразата „Аз притежавам“ се крие голямо упорство, търпение и усилия да получат това, което желаят!

Близнаци – „Аз мисля!“

Хората от зодия Близнаци не могат да живеят без да се движат в голяма социална среда. Те могат да водят интересни разговори с почти всеки, който е готов да ги слуша. Те са най-големите любители на купоните и лесно се вписват в различни компании от хора с разнообразни интереси. Не се заблуждавайте, че Близнаците са празнодумци, които водят безсмислени разговори! Като въздушен знак, те могат да се похвалят с доста бърз ум. Това е един от най-интелектуалните знаци в Зодиака, който обича да се забавлява, но и се зарежда именно чрез общуване.

Рак – „Аз чувствам!“

Ракът е воден знак, а водата олицетворява емоциите. В резултат на това хората от тази зодия са много чувствителни, но и интуитивни. Те са способни да разберат какво чувстват другите около тях. Тоест, те владеят емпатията, много са грижовни и винаги са готови да утешат своите близки. Въпреки това, тази тяхна чувствителност и състрадателност понякога им е като бреме. Емоциите на един Рак могат да го извадят от равновесие. Понякога хората от този знак не могат да мислят рационално от промяната в своите настроения. В такива моменти тези хора се свиват в черупката си и излизат навън, едва когато са готови отново да се изправят пред света.

Лъв – „Аз мога!“

Опитвали ли сте се някога да кажете „не“ на един Лъв? Ако сте пробвали, значи знаете, че той не приема „не“ за отговор! Под ръководството на Слънцето, представителят на зодия Лъв е убеден, че е центърът на Вселената (и царят на животните). Хората от този знак са супер амбициозни, много смели и абсолютно лоялни, което ги превръща във фантастични лидери, чиято щедрост и топлина вдъхновява околните. Лъвът е огнен знак, което означава, че е невероятно страстен и ентусиазиран във всяка област от живота си. За Лъва няма невъзможни неща!

Дева – „Аз анализирам!“

Хората от зодия Дева са перфекционисти, с много високи стандарти и очаквания. Тяхното внимание към детайла и техният практически и логически ум ги прави много надеждни. Винаги можете да разчитате, че човекът от тази зодия ще свърши работата по най-добрия възможен начин! Любовта към внимателния анализ на нещата, характерна за представителите на този знак, се простира до всички аспекти на техния живот, включително приятелства и взаимоотношения. Не мислете, че Девата е скучна или студена, напротив, тя има огромно чувство за дълг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne e lo6o kato izvadki . no kato 4e ne vsi4ko e viarno
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар