IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се справим със страха според зодията

28 май 2018 14 40

Всеки има свое оръжие

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Ако някой ви каже, че не се страхува от нищо, не му вярвайте. Всеки човек има своите страхове. Посещение при зъболекар, нова връзка или приключване на стара, кандидатстудентски изпит, венчило, общуване с кучета и други животни, са само малка част от нещата, от които можем да се притесняваме.

Може би страхът от провал е най-често срещан при хората. Но както гласи една сентенция: „Онова, което не ни убива, ни прави по-силни“. Всеки се стреми да даде най-доброто от себе си, но понякога неуспехът е неизбежен заради редица фактори.

Страхът е много силна емоция, с която хората се справят по различен начин. Обзети от него, едни могат да му се „отдадат“ напълно, защото са по-емоционални, докато други не позволяват това да се случва и продължават да вървят напред към целите си. Колкото по-малко се страхуваме, толкова по-лесно е да осъществим плановете си.

Ето как отделните зодии могат да преодолеят страховете си:

Овен, Рак, Везни, Козирог

Сила – Визуализация

Кардиналните знаци са инициатори за нови начинания в скучното ежедневие. Ако сте Овен, Рак, Везни или Козирог, вие имате много кардинална енергия във вашата графика. Постоянно се страхувате от различни неща, което ви създава трудности, например от емоция да забравите за ангажименти, които сте поели. Единственият начин да се справите с това е постоянно да визуализирате онова, което има да свършите през деня. Може да си купите дъска, на която да закачате бележки с най-важното, което трябва да свършите. Също така, правете си списъци на телефона или компютъра, които ще са ви от полза в труден момент.

Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Сила – Приятелите

Тези знаци се наричат земни. Известни са със своята устойчивост и способността им да се справят в сложни ситуации. Телецът, Лъвът, Скорпионът и Водолеят могат да превърнат всяка идея в реалност, защото са свикнали с трудностите.

Въпреки че тези знаци са най-решителните в зодиака, това не означава, че не се страхуват. Те не са свикнали да бъдат сами и приятелите са онези, които могат да им помогнат да преодолеят страха и възникналите проблеми. Ако става въпрос за работа, тези зодии винаги действат в екип.

Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Сила – Характерът

Те са над нещата, защото са така наречените подвижни зодии. Не позволяват да им се месят в живота, нито те се „ровят“ в чуждия. Те обръщат внимание на детайлите и анализират всяка една ситуация. Лесно се приспособяват към промените, но и лесно менят мнението си.

Когато са в стресова ситуация и изпитват страх, тези знаци се нуждаят от някого, който да ги насърчи и подкрепи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари