IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ви очаква през лятото според зодията?

5 юни 2018 14 30

Вижте звездната си прогноза за периода юни-август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

През юни Овните ще постигат всичко с лекота, а на всичкото отгоре и късметът ще е на тяхна страна. Така че не се колебайте да се пробвате и в лотарийни игри. През юли се очакват благоприятни промени в професионалната сфера, която сте очаквали. През август можете да се отпуснете и наслаждавате – очаква ви ярко романтично приключение.

Телец

През юни се подгответе за това, което трябва да поемете като отговорност за съдбата на скъпите хора. През юли най-добрият съветник ще бъде вътрешният ви глас. Ако се вслушате в себе си ще намерите отговори на важни въпроси. През август ретроградният Уран може да създаде неочаквани ситуации, като не всички от тях ще бъдат приятни.

Близнаци

През юни е целесъобразно да подходите внимателно към сферата на образованието и да подредите приоритетите си. Обърнете внимание на здравето си и не се пренапрягайте. Щадете и нервите си. През юли всички Близнаци, които по някакъв начин са свързани с изкуството ще направят огромни крачки в своето развитие. Август пък е времето, в което напук на всички правила трябва да обърнете повече внимание на спорта. И не се притеснявайте да бъдете във фитнеса, докато другите са на плаж.

Рак

През юни Раците трябва да отложат всички важни въпроси до 21-ви, когато енергията на Слънцето ще започне да помага. През юли, в първата третина на месеца, ще получите неочаквани предложения, като звездите съветват да не се предавате на емоциите и да слушате интуицията си. През август се препоръчва да се активизирате творчески – всичко, което правите, ще бъде успешно!

Лъв

През юни трябва да обърнете внимание на комуникацията с другите. Не отхвърляйте покани за срещи със стари приятели. Освен че ще си изкарате приятно, нищо чудно на по-късен етап през годината да правите нещо съвместно. През юли на Лъвовете се препоръчва да отложат най-важните решения за втората половина на месеца. Август е подходящ да положите основите на нов бизнес или нова работа. Използвайте мига!

Дева

През юни Девите могат да постигнат голям успех във финансовата сфера. Единственото, което ще се изисква е да поемете риск и бъдете сигурни, че всичко ще завърши с добър край. Юли е месецът, който може да се окачестви като страхотно време за пътуване. Вземете отпуск и поемайте към мечтаните дестинации. През август енергията на Слънцето ще ви помогне да изпълните най-амбициозните планове. Не се страхувайте и вярвайте в себе си.

Везни

През юни ви очаква прекрасно събитие, което очаквате от дълго време. Насладете му се. През юли звездите съветват да обърнете повече внимание на близките си и да общувате по-често със семейството си. Те просто се нуждаят от вашата помощ. През август е най-благоприятното време за любовни приключения, защото от седмия ден Венера ще бъде във вашия знак.

Скорпион

През юни се препоръчва да дадете предимство на обществените си изяви и да поемете водещата роля. Юпитер ще бъде зад вас. През юли е времето, когато трябва да ударите спирачки и да загърбите всички задачи и проблеми. Време за почивка, време за зареждане на батериите. През август е по-добре да се въздържате от пътувания и командировки. Отделете време за себе си и за близките си.

Стрелец

През юни е подходящо Стрелците да обърнат внимание на духовното си развитие. Обърнете внимание и планувайте реализацията на собствените си желания. През юли ви очакват и победи на любовния фронт. През август трябва да изхвърлите от живота си всичко, което е излишно, за да привлечете още по-добро.

Козирог

През юни е препоръчително да се опитате да покажете себе си по най-добрия възможен начин в решаването на задачи в работата. През юли Козирозите ще трябва да положат усилия в личния живот. При правилни и трезви решения не се очакват драматични промени. Но ако действате импулсивно можете да загубите много. През август можете да постигнете голям успех.

Водолей

Юни е страхотен месец за поставяне на началото на нещо ново. Дерзайте и рискувайте – планетите са на ваша страна. През юли най-добре е Водолеите да не влизат в конфликти поради влиянието на ретроградния Марс. Опитайте се да задържите емоциите си. През август новите познати ще дадат тласък на положителните промени.

Риби

През юни ще постигате успехи на всички фронтове, а най-изявени ще бъдат тези, които се занимават с интелектуална дейност. Юли пък го разделете на две – отдайте се на почивка през първата половина, защото след това ще ви се наложи да решавате проблеми в професионалната сфера. Август пък не е месец, в който да се занимавате с важни въпроси. Все пак се очертава 26 август да бъде важна дата за вас.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Щерю ( преди 5 години )
Очакват Ви летни горещини...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 5 години )
molia se da e hubavo i za hlapenceto mi i za men i lubimia mi 4ovek - mujut kogoto obojavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар