IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сила или нежност: Как се целуват различните зодии? (II част)

10 юни 2018 14 15

Съгласни ли сте с астролозите?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

След като вчера ви запознахме с това как се справят първите шест зодии с целувките, ето, че идва ред и на останалите представители в зодиака.

Везни

Елементът Въздух и покровителката Венера са направили всичко, за да утвърдят този знак като въплъщение на любовта във всичките ѝ прояви. Целувката за тях е изкуство и може да се характеризира с нежност и съблазън. Представителите на знака усещат винаги желанието на партньора. Те са много страстни по природа, но никога няма да усетите някакво налагане и груба сила. При тях водеща е романтиката. Когато става въпрос за съблазън, те нямат равни. Бъдете игриви в отношенията си, съхранявайте ги и ще бъдете щастливи много години с такъв партньор.

Скорпион

При тях доминира сексуалният магнетизъм. Този знак е само за избрани – не всеки може да издържи на техните правила и игра. Скорпионите са привлечени от тайните и установените правила. И обичат да ги нарушават. Ако партньорът отговаря на тези условия, Скорпион е идеалния партньор. Дългите целувки и нежността не са за Скорпионите. Ако чувствата вече са избледнели, Скорпионът няма да откаже целувка, но партньорът веднага ще почувства студа.

Стрелец

Стрелците знаят какво е любов, те са непоправими романтици. Умеят да се целуват дълго и леко, без да пропуснат в миг на нежност да кажат и комплимент. Те майсторски съблазняват всеки, но пък и връзките им са краткотрайни. Стрелецът е нежен и внимателен, излъчва желание и интерес към партньора. Техните партньори се чувстват на седмото небе, но всъщност представителите на този знак така поставят нещата във връзката, че в крайна сметка те са кралят или кралицата.

Козирог

Козирозите често демонстрират студ, тайнственост и недостъпност. Със сигурност не най-полезните качества във флирта и любовта. За този земен знак романтични неща като целувките не представляват интерес. Той е твърде сериозен, но все пак не бързайте със заключенията. Веднага след като осъзнае, че връзката се е развила правилно и искрено, ще видите съвсем различен човек – внимателен и дори понякога страстен. При тях една целувка може да се случи само на правилното място и в точното време, когато смята, че е необходимо.

Водолей

Творчески личности, експериментатори и любители на всичко ново. Щедри в нежността. Те не придават голямо значение на целувките и ги раздават на всички. Но в сериозна връзка, те се показват като чувствителни партньори. Водолеите могат да бъдат различни: плахи, страстни, нежни.

Риби

Рибите рядко са инициативни във връзката. Те никога няма да провокират или да съблазняват открито. Но също така могат да ви изненадат с изведнъж появила се страст. Целувката им е бавна и дълбока. Чувствителни по природа, те вярват в съществуването на приказната любов. Когато не я намерят, те се разочароват и отново започват да чакат своя миг. Рибите са страхотни романтици, но и лесно раними.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

иван шакиров ( преди 1 година )
искаш ли да се видим в оч кочо честемски град пловдив 1 ул иван радославов на 27 в 09.40 часа тамв на училището на игрището
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар