IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юни

7 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрегнат ден. Наблюдавайте хората около себе си, някой може да се опита умишлено да ви навреди. Избягвайте рискови решения, изискващи висока финансова обезпеченост.

Телец

Ще си спестите време и грешки, ако преди да се захванете за същинските си задължения поставите ред около себе си. Телефонните повиквания ще са много и често. Елиминирайте несъществените разговори, които само ще ви губят времето. Раздразнителни сте, преценявайте изказванията си, ако участвате в дискусии.

Близнаци

Най-лесно ще ви се получават днес дейности, изискващи сръчност и творчески подход. Няма да имате затруднения с рутинната работа, но ще се почувствате доволни от себе си, ако направите някаква промяна, свързана с обзавеждането, облеклото или външния си вид.

Рак

Ще сте доста ангажирани, но ще получите очакваните резултати и висока оценка за работата си. Използвайте свободното време за повишаване на познанията си в професионалната област или относно хобито. Напредъкът ви ще е забележим.

Лъв

Поставете в ред финансите си. Прегледайте сметките, договорите и падежите на разплащанията си. Може да намерите вариант за подобряване на условията. Не давайте пари назаем, трудно ще си ги получите обратно.

Дева

Погрижете се за себе си. Подбирайте внимателно хранителните продукти, проверявайте състава на материите, ако купувате нови дрехи. Предразположени сте към алергична реакция, която можете да си спестите.

Везни

Не вършете няколко неща едновременно и не участвайте в спорове на професионални теми. Действайте самостоятелно, въздържайте се от нервни изблици. Настроението ви е нестабилно, осигурете си достатъчно сън и интелектуални занимания.

Скорпион

Сравнително спокоен ден, заниманията ви ще са в рамките на обичайното. Настроението ви е прекрасно и сте привлекателни. Шансът за чаровен флирт или даже за нова романтична връзка не е за пренебрегване.

Стрелец

Плановете ви са амбициозни, но сте достатъчно изобретателни, за да ги реализирате. Ще получите очакваните резултати, които е препоръчително да не разисквате. Наблюдавайте поведението на околните, ще разберете „кой ви мъти водата“.

Козирог

С каквото и да се захванете, създавайте си ясен план за работа. Координирайте предварително действията, ако ще включвате и други участници. Ако подборът на колектива зависи от вас бъдете изключително взискателни, за да предотвратите междуличностни конфликти.

Водолей

Магнетични сте и през целия ден контактите ще са интензивни. Предстоят нови запознанства, които ще се окажат продължителни. Част от тези хора ще ви станат добри приятели, други – надеждни партньори. Ще има от какво да сте доволни днес.

Риби

Използвайте възможностите на интернет и потърсете варианти за нова или допълнителна работа. Много е вероятно почти веднага да получите оферти. Проучете ги и елиминирайте онези, които са свързани с високи такси или дългосрочни инвестиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари