IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 юни

10 юни 2018 07 00

Ето какво ви вещаят звездите за днес

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стартирайте деня с физически занимания. Ако не сте набелязали работа, изискваща изразходване на физическа енергия, то поспортувайте, организирайте си разходка в парка или плувния басейн. Вечерта останете у дома с близките си или с хобито. Ще почувствате осезателно прилива на енергия.

Телец

Енергията ви е стабилна и ще се справите с всички набелязани домашни и битови задачи. Близките доста често ще ви разсейват с въпросите си и това може да ви изнерви. Ще предотвратите разправиите, ако ги ангажирате с част от заниманията.

Близнаци

Имате желание за кратко пътешествие, но финансовото състояние не ви позволява да си го организирате? Или пък не сте го предвидили точно за днешния ден. Независимо от всичко ще има и елемент на разнообразие в програмата ви. Приятели ще ви поканят на импровизирано парти, което ще е източник на добро настроение.

Рак

Роднини, с които не се разбирате твърде много ще се опитат да ви ангажират с проблемите си. Реагирайте разумно, не им позволявайте да ви включват в измислени драми. Ще установите, че усилията ви нито са си заслужавали, нито са били оценени и ще се почувствате неприятно.

Лъв

Не оставайте сами у дома и в затворено пространство. Имате нужда от движение. Ако нямате никакви други алтернативи, то осигурете си поне дълга разходка пеша. За повече впечатления може да я съчетаете с шопинг, но не прекалявайте с покупките.

Дева

Не пренебрегвайте покана на приятели или съседи за участие в някаква публична инициатива, но попитайте кои ще са останалите присъстващи. В случай, че ще участват хора, които не ви допадат и няма начин да се дистанцирате, то изберете развлечение, свързано с интелектуалните ви предпочитания.

Везни

Не отделяйте твърде много време за битови и домакински задължения. Погрижете се за външния си вид, прегледайте гардероба. Помислете за промяна на визията с налични средства, експериментирайте с някои по-смели идеи. Ще останете изненадани от ефекта.

Скорпион

Присъстващите ще окажат огромно влияние върху настроението ви днес, така че подберете си подходяща компания. Използвайте част от времето, с което разполагате за самообразование и попълване на липсващите ви знания. Скоро ще разберете, че не е било напразно.

Стрелец

Проявете предпазливост, наблюдателност и такт, ако общувате с непознати. Не си позволявайте твърде фамилиарно поведение, защото ще предизвика неодобрение, даже недоразумение. Постарайте се да преценявате фактите от различни гледни точки и се въздържайте от категорични изявления.

Козирог

Анализирайте собствените си чувства и помислете дали не е време да обсъдите спорните моменти с любимия човек. Убедителни сте и въздействащи. Възползвайте се от възможността да освежите връзката си и да изясните развитието ѝ в перспектива.

Водолей

Филм, музика или друго произведение на изкуството ще ви върне към миналото. Може да усетите лека тъга, носталгия, неудовлетворение. Споделете спомена с близък приятел. Разговорът ще ви окуражи и ще повиши самооценката ви.

Риби

Организирайте си пътуване към непозната местност с културно или историческо значение. Съчетайте полезното с приятното, разходката с получаване на допълнителни познания. Избягвайте контактите с нови хора и не се занимавайте с магии, заклинания и други подобни въздействия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари