Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поредица съвпадения ще ви подтикнат към нови занимания. Нещо, което преди време е изглеждало доста рисковано ще придобие по-реални очертания. Ще отбележите напредък в три направления: професионална реализация, позиция и финансово състояние. Не е изключено да ви върнат заем, който сте дали преди време или да направите изгодна инвестиция. Любовните отношения ще са спокойни. Човек от миналото ще напомни за себе си, не давайте поводи за ревност.

Телец

Ще наваксате изоставането с професионалните задължения или обучението, ако се занимавате с такова. Не се намесвайте в решаването на чужди проблеми, особено ако с това ви занимават децата ви. Оставете ги да се справят самостоятелно. Ще имате доста задачи, но за да се справите трябва да си създадете оптимален режим на труд и почивка. Наслаждавайте се на положителните емоции, особено когато са свързани с романтичните ви стремежи. Ще има флиртове, ще има и любовни обяснения, но не ги приемайте като залог за дълготрайна връзка.

Близнаци

Проявете отговорност и старание при изпълнение на служебните си задължения, определете реални срокове за изпълнение на задачите си и ще получите дори повече от очакваните приходи. Подлагайте на обсъждане въпросите, в чието решение се съмнявате, ще получите полезни предложения. Не отказвайте покани за публични изяви. Ще можете да демонстрирате способностите си и да се сближите с личност, която ви интересува, но до момента сте били на дистанция. Ще намерите общи теми, интереси, а може би и предпоставки за общ бизнес.

Рак

Заемете се със задълженията си самостоятелно и не позволявайте на никого да ви губи времето с каквото и да било. Дистанцирайте се от интригите, които някой усуква на работното място. Не се натоварвайте с чужди задачи и реагирайте спокойно на провокациите. Периодът ще е леко напрегнат, но ако контролирате емоциите ще постигнете целите си. Пестете си силите. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване. Не го отлагайте, особено ако ще ви приближи до природата. Отделете част от бюджета за любими развлечения, точно те ще стабилизират енергетиката ви.

Лъв

По отношение на работата предстои спокоен период. Изпълнявайте задълженията си старателно и обмислено, защото ако допуснете грешки бързо ще бъдат забелязани и ще се наложи да изтърпите основателна критика. Ще имате възможност да си позволите и някои интелектуални развлечения или да участвате в публични събития, които ще се отразят превъзходно на самочувствието ви. Не лишавайте близките си от внимание, споделяйте вълненията си, те с радост ще ви сътрудничат. Новите контакти ще са интригуващи и ще ви подскажат как да разширите влиянието или как да обогатите познанията си. Въздържайте се от прояви на разточителност.

Дева

Ангажиментите ще са по-малко от обикновено и ще разполагате с повече свободно време. През тази седмица спокойно може да направите графика си „по обратния ред“. Да помислите първо за развлеченията, а след това за работата. Предстоят делови срещи с висока степен на важност. Повече слушайте и най-вече обръщайте внимание на неформалните обсъждания, защото както знаете във всеки слух има и доза истина. Ще се сетите какви са причините за съществуващите проблеми, а може би и за начин за преодоляването им. Споделяйте мнението си само ако се наложи, защото някой може да представи идеите ви като свои. За решения от романтичен характер се доверете на интуицията си.

Везни

Контактите ще са интензивни и именно на тях ще посветите по-голямата част от времето си. Неформалните срещи ще са повече от деловите и ще бъдат източник на незабравими спомени. Не се захващайте с дейности, за които нямате достатъчно информация и не прекалявайте с обещанията, особено на работното място. Не създавайте у колегите и шефа си усещането, че сте готови да се заемете с всичко, с което другите не се справят. Ще си създадете неприятности. Ще отхвърлите някакво затруднение от личен характер, благодарение на приятелски съвет. Предстоят кратки пътувания, които ще ви освежат и заредят с положителни емоции.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен. През тази седмица ще ви връхлети истински ураган от идеи, свързани с рационализиране на текущата ви работа. Споделете ги с колегите, но изяснете старателно детайлите. Ще получите подкрепа даже от онези, които принципно всичко отричат и на всичко се противопоставят. Успехът ще се отрази положително и на личните ви отношения. Ще привлечете вниманието на човек, който до момента е спазвал убедителна дистанция. Обстановката у дома ще е спокойна, а отношенията със семейството хармонични. Не навлизайте в чужда територия.

Стрелец

Ще установите, че положени преди време усилия не са били напразни. Ще получите материални постъпления или висока оценка от предишна дейност, която е отнела доста часове и старание. Отделете време за размисъл и анализирайте задълбочено ситуацията. Заключенията, които направите ще са важни, ще си изясните доста спорни моменти, които са ви връщали назад. Не позволявайте на никого да ви „пришпорва“ и да ви налага непосилно темпо на работа. Отдайте дължимото на детайлите, за да сте сигурни и доволни от себе си. Не се съгласявайте с условия, които сте сигурни, че след време ще се опитвате да промените или че ще разклатят позициите ви.

Козирог

Заниманията ви ще са разнообразни, но на моменти и изтощителни. Потърсете начин за промяна на обстановката в свободното време. Спазвайте обещанията, дадени на семейството и други близки роднини. Осигурете си съдействие, ако се налага да провеждате сложни делови разговори и да уточнявате условия по дългосрочни сделки. Не залагайте твърде много на новите запознанства, може да ви разочароват. Контактите с природата и изкуството ще ви тонизират и ще ви осигурят стабилна енергетика.

Водолей

Текущата работа ще е свързана с повече усилия от обикновено, но и с по-високи приходи. Ще се наложи да посветите част от свободното си време на приятелите, защото те ще имат нужда от помощ. По-интересното е, че няма да са в истински затруднения, а в някаква комична ситуация, която са сътворили от небрежност. Не обсъждайте лични въпроси с колеги или далечни познати. Ще ви спретнат интрига или ще се възползват от слабостите ви. Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство.

Риби

Участвайте в дискусии, само ако сте абсолютно сигурни в аргументите, с които разполагате. Ще присъствате на конфликтни ситуации, които не ви засягат пряко, но създават напрежение. Дистанцирайте се, ако усетите, че ви е трудно да контролирате емоциите и може да си навредите с прибързани изказвания. Новостите през тази седмица ще са свързани с комуникацията ви. Не е изключено да прекратите контакт, който вече е изчерпал съдържанието си и само ви губи времето, но пък за сметка на това да се запознаете с нови хора, чието присъствие ще се отрази благоприятно на въображението ви. Минутите с любимия човек ще са изключително приятни, защото вашите желания ще са определящи.