IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите татуировки за запалени пътешественици

8 юли 2018 13 15

Увековечете любимата си дестинация

Източник: Luiza Oliveira

Източник: Luiza Oliveira

Пътуването е страст, приключение, възможност за посещение на нови и интересни места, начин да опознаете непознати хора и култури... И какво по-хубаво от това да запечатате моментите от най-вълнуващото си пътешествие на снимка? Всеки го прави, но колко биха съхранили спомена под формата на татуировка, която остава за цял живот?

Независимо дали малки или големи, цветни или черно-бели, татуировките са по-нестандартен начин, чрез който да покажете на всички колко запален пътешественик сте. Те могат да съдържат скрито послание или просто да изобразяват любима дестинация.

Ето 5 оригинални татуировки, които може да си направите, ако обожавате да пътувате:

1. Компас – дори и да сте в лошо настроение и да се лутате в живота, той винаги ще ви „посочва“ правилната посока. Самият символ на компаса се свързва с добър късмет и предпазва от лоши неща. Има татуировки с призматичен, корабен, астрокомпас и много други. Една от най-популярните е със звездата-компас, която насочва моряците към северната звезда.

2. Координати – показват любимата ви дестинация или мястото, което свързвате с много личен спомен. Една от известните личности, които имат такава, е Анджелина Джоли – с координатите на рождените места на всичките ѝ деца.

3. Карта на света – цветна, покрита с любимите цветя или по-обикновена, на която с червени точки да отбелязвате местата, които сте посетили. Тази татуировка може да покаже на хората около вас, че вие сте човек, който обича разнообразието и пътуванията до различни близки и далечни дестинации.

4. Малка карта с хартиен самолет – много сладка, подходяща за жени, които обичат спонтанността и пътуват със или без планове. Летателният апарат от хартия символизира „полетът“ на мечтите.

5. Печат от паспорт – може би не е толкова оригинална, но пък със сигурност е по-нестандартна татуировка. Освен на координатите на местата, които харесвате, може да си направите и печат за тях. Той ще ви напомня хубавите спомени оттам.

Снимки на всички татуировки, подходящи за любителите на пътуванията, може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари