IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (2 част)

6 юли 2018 14 20

Силно привличане между Рак и Риби

IStockphoto

IStockphoto

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

Ако в последно време нямате късмет с гаджетата и си търсите нещо по-различно, проучете кои знаци съответстват на вашата зодия. Може така да намерите вашата истинска любов.

След като в първата част ви представихме защо си пасват Овенът и Водолеят, Телецът и Ракът, ето още няколко комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:

Близнаци и Водолей

Тези два знака правят връзката страстна и вълнуваща. Близнаците и Водолеите са известни със своята интелигентност, а като двойка се стремят към нови висоти. Те непрекъснато се усъвършенстват взаимно и се справят успешно с предизвикателствата на живота. Смята се за творчески тандем, който се справя с осъществяването на различни идеи.

Когато се срещнат за първи път, тези две зодии общуват помежду си сякаш са се познавали от години. Затова няма нищо необичайно в това, ако двойката е само от седмица, но отива на романтично пътуване. Както Близнаците, така и Водолеите обичат да бъдат спонтанни и да се забавляват. Това често предизвиква ревност у приятелите им, които водят по-скучен начин на живот.

Едно от предимствата на тази двойка е, че и двамата партньори дават свобода на другия. Когато става дума за семейство, нещата при тези зодии са малко по-различни. Те обичат свободата и не харесват ограниченията, а едно дете може да им попречи на плановете за щур купон в петък вечер.

Рак и Риби

Те са от онези двойки, които се справят с почти всичко във връзката. Те обичат първо да опознаят отсрещната страна и в повечето случаи са силно привлечени от нея. Ракът и Рибите са различни и се допълват взаимно. Например, Ракът е премерен към отношенията с хората, докато представителите на другата зодия са по-общителни.

Въпреки че двата знака стават за двойка, тя не минава и без леки конфликти. Смята се, че Раците са големи спестовници и искат да имат някаква стабилност за семейство, докато Рибите са пълната им противоположност – те имат широки пръсти и не жалят пари за забавления.

И двете зодии са любвеобилни и се радват на малките неща в живота. Обичат да си правят изненади един на друг. Но непрестанната колебливост на Раците предизвиква проблеми в отношенията. Връзката между двата знака е успешна, ако успеят да правят компромиси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
imam si dve sukrovi6ta - goliamo i malko blizna4eta . mnogo gi obi4am
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар