IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (3 част)

7 юли 2018 14 15

Лъвът и Стрелецът се привличат като магнит

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

След като разяснихме защо си пасват Овенът и Водолеят, Телецът и Ракът, Близнаците и Водолей, както и Рак и Риби, ето още няколко комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:

Лъв и Стрелец

Доста интересна комбинация или една от най-забавните, които ще срещнете. Както Лъвът, така и Стрелецът са много амбициозни и определено знаят какво искат от живота. И двата знака се радват на успехите на другия във връзката.

Лъвът и Стрелецът се привличат като магнит, но както много други, и те не са без недостатъци. Лъвът се нуждае от твърде много внимание, което може да направи Стрелеца по-раздразнителен и груб. И двамата не желаят пари за спонтанни разходи и понякога остават на минус. Ако става дума за семейство, и двете зодии трябва да поработят здраво, защото не са свикнали да поемат толкова много отговорности.

Връзката между представителите на двата знака е отлична и в леглото. Стрелецът и Лъвът обичат да развихрят въображението си и не харесват стандартния секс.

Дева и Телец

Тези земни знаци определено си допадат, защото са стабилни, практични, а същевременно и спонтанни. Другото им предимство като двойка е честността. Те никога няма да говорят зад гърба на другите и затова са давани за пример.

Хората с тези зодии невинаги споделят едни и същи планове, но са отдадени един на друг и уважават интересите и хобитата на половинката. Както девата, така и Телецът обичат удобствата, да се гушкат и да си подаряват малки подаръчета. Те са от двойките, които вечер прекарват на дивана, гледайки телевизия или разговаряйки как е минал денят им.

Телецът иска да е лидер в начинанията, докато Девата е мотивирана и повече от щастлива, ако това стане. Най-големият недостатък и на двата знака е, че са напрегнати и невротични. Въпреки че Телецът планува и си прави сметка, понякога харчи твърде много за излишни покупки, което не се харесва на Девата. Но караниците между тях са незначителни и не могат да ги разделят.

Везни и Близнаци

И двата знака са въздушни, което означава, че те се свързват на интелектуално ниво. Заедно могат да създадат велики проекти. Те имат потребност винаги да са сред хора. Връзката им е силна, изградена върху разбирателство. Единият никога не би пренебрегнал другия.

Тази двойка рядко отстоява мнението си по определени въпроси. И двете зодии рядко ще повдигнат тон или ще се скарат с някого, като Везните са по-склонни да си мълчат и да не се впускат в спорове.

Везните искат да са лидера във връзката, а от друга страна Близнаците може да го подлудят, защото ще си променят мнението в последния момент. Когато става въпрос за съвместно съжителство или брак, двойката ще трябва да си изгради няколко основни правила, за да не се разпадне.

Очаквайте още комбинации между зодии, които си пасват в любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

( преди 5 години )
За Везни и Близнаци - вярно! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар