IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юли

6 юли 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Малко проблематичен ден. Независимо от старанието ви доста често ще чувате укори или недоволство спрямо работата си. Или най-малкото ще се натъквате на затруднения, които ще ви принуждават да оставяте нещата недовършени. Направете за себе си нещо, което ви е приятно, за да възстановите тонуса си!

Телец

Обмисляйте задълбочено изказванията си по време на публична дискусия или обсъждане на сложен професионален казус. Не натрапвайте мнението си. Вероятността да е погрешно не е за пренебрегване и ще си създадете неприятности.

Близнаци

Събитията днес ще се отразят непредвидимо върху емоционалното ви състояние. Може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Опитайте се да запазите спокойствие и споделете тревогите си с приятел, на когото имате доверие, за да преодолеете чувството на обърканост.

Рак

Не се престаравайте. Желанието ви да свършите колкото е възможно повече работа може да направи лошо впечатление на колегите ви и да започнат да злословят. Вечерта не оставайте у дома, организирайте си парти с най-близките приятели. В камерна компания ще се почувствате превъзходно.

Лъв

Ще се наложи да се „състезавате“ със задачите си днес и много бързо да „превключвате“ от една работа към друга. Подреждайте заниманията си и си записвайте докъде сте стигнали във всеки един момент, за да не пропуснете нещо важно. Минутите с любимия човек вечерта ще ви подействат истински възстановяващо.

Дева

Спокоен ден, предсказуем, почти скучен. Не е изключено да ви хрумне идеята да промените нещо, за да внесете малко разнообразие в монотонното ежедневие. Не прекалявайте с експериментите, особено ако решите да включите и чуждо участие. Може да си изпатите.

Везни

Най-вероятно няма да поставите този ден в списъка на най-успешните. Нищо фатално, но поредица дребни неразбории ще ви развалят настроението. Приемете ги „като елемент от пейзажа“, на всеки може да се случи. С приближаването на вечерта обстановката постепенно ще се успокои.

Скорпион

Околните сякаш по команда цял ден ще ви дават разнообразни, често необичайни, съвети и препоръки. Контролирайте емоциите, не показвайте раздразнението си и реагирайте с чувство за хумор. Кой знае, някой ден казаното може и да ви послужи...

Стрелец

Не мислете какви са мотивите на колегите ви, ако постъпките им са нелогични или непоследователни. Опитайте се да запазите трезвата си мисъл и да реагирате рационално. В крайна сметка, всеки има различно чувство за отговорност.

Козирог

Някой от близките сериозно ще ви развали настроението с капризите си. Може да реагирате емоционално, а може и с безразличие. Преценете кое ще е по-възпитателно и въздействащо, но не преигравайте.

Водолей

Ще се наложи да посветите част от времето си на роднина, попаднал в неблагоприятна ситуация. Куриозното в случая е, че човекът сам се е докарал до това положение и изобщо не го осъзнава. Направете каквото е по силите ви, но не обещавайте финансова подкрепа.

Риби

Интелектуалните занимания ще ви изтощят, а физическите ще ви отегчат. Като цяло настроението ви може да е твърде минорно. Не търсете виновни за мрачните мисли, които ви връхлитат от време на време. Потърсете спасение в любимите си занимания, ще се окаже успешна тактика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари