IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (4 част)

8 юли 2018 14 15

Козирог и Телец - големи домошари

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

След като по-рано разяснихме защо си пасват някои зодии, ето още интересни комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:

Скорпион и Рак

Те са чувствителни натури и имат силна емоционална връзка. Погледнати поотделно, и двете зодии по-трудно допускат хора до себе си, но заедно правят силен съюз и си имат доверие един на друг.

Скорпионът и Ракът са доста амбициозни и не се задоволяват с малко. Те никога не скучаят, когато са заедно.

Скорпионът и Ракът са големи моралисти, като и за двамата семейството е на първо място. Те крият чувствата си от другите, а с половинката са открити и споделят. Но тази силна емоционална връзка има и своите недостатъци. И двата знака са доста ревниви, което създава конфликти помежду им и може да стане причина за раздяла. Понякога бурните емоции, които изпитват, им пречат да взимат разумни решения.

Стрелец и Овен

Има доста страст в тази двойка. Те са енергични, забавни и любвеобилни, умело се справят с всеки проблем, който се изпречи на пътя им. И двата знака ценят своята индивидуална свобода. Те вършат любимите си занимания поотделно, но не им пречи да ги правят и когато са заедно.

По отношение на семейството, нещата са по-трудни, защото и двете зодии са свободолюбиви. Те обичат да се забавляват и често планират нови пътувания. Мислят творчески и заедно осъществяват различни нестандартни идеи. Овенът е кардинален знак, докато Стрелецът е подвижен, но във връзката им никога няма борба за лидерство.

Козирог и Телец

Когато става въпрос за химия, тези две зодии със сигурност я имат помежду си. Те напълно се отдават един на друг – прегръщат се, често се целуват и показват открито отношенията си.

И двамата обичат да възхваляват другия. Ако нещата между тях станат сериозни, те ще създадат стабилно семейство, основаващо се на общи ценности. Що се отнася за деца, Козирогът и Телецът мислят за брак и наследници още на първия месец след запознанството им. Те са големи домошари, което може да направи връзката им малко по-скучна. Причината е, че трудно биха пропуснали някой филм, за да отидат на купон.

И двата знака са земни и обичат материалните неща. Затова трупат най-различни вещи и не се свенят да приемат подаръци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари