IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юли

9 юли 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще имате малко повече работа, но и ще впечатлите всички с получените резултати. Следвайте графика си. Дори да се наложи да се занимавате с нещо допълнително ще успеете да наваксате пропуснатото.

Телец

Ще получите интересни новини от колеги или съученици, които не сте виждали отдавна. Общителни сте и ще се справите с всякакви занимания, свързани с комуникация. Не се учудвайте, ако някой настойчиво се опитва да демонстрира положителното си отношение.

Близнаци

Изслушвайте внимателно и търпеливо събеседниците си. Случаен разговор ще ви подскаже оригинално решение на проект, който към момента сте „замразили“. Анализирайте задълбочено детайлите, в тях се крие загадката.

Рак

Действайте спокойно и последователно, особено ако се занимавате с финансови въпроси. Не позволявайте на никого да ви отвлича вниманието. Ще си откриете собствени грешки и ще успеете дискретно да ги коригирате.

Лъв

Преди да започнете каквото и да било въведете ред около себе си. Проявете последователност в работата си, а ако се налага често да прекъсвате оставяйте си някакви напомнящи отметки. Постарайте се да довършите започнатото.

Дева

Някой ще ви поиска извинение за скоро нанесена обида или некоректно поведение. Случката сама по себе си ще ви развесели и накара да се замислите по въпроса за променливите човешки отношения. Не се безпокойте излишно за реалности, които няма как да промените.

Везни

Някой ще ви сподели грижите си. Не се увличайте в желанието си да помогнете, за да не скъсите прекалено много дистанцията. Изобщо, преценете дали въобще се налага да се намесвате или злоупотребяват с услужливостта ви.

Скорпион

Много близък роднина или приятел ще ви потърси за съвет или за да обсъди затруднителна ситуация. Проявете заинтересованост дори да се наложи да жертвате част от свободното си време. Ще ви подскаже как да реализирате някаква промяна.

Стрелец

Ще получите интересна информация, свързана с бизнеса или професията, но може да ви подтикне към рисковани експерименти. Помислете за финансовия резултат и репутацията си преди да се хвърлите в поредната авантюра. По-добре не обсъждайте с никого замислите си, ще събудите подозрения.

Козирог

Четете подробно документите, които подписвате, особено ако са финансови. Никаква работа няма да ви затрудни, но нечии мудни и необмислени реакции може да ви отегчат. По-добре не коментирайте и не правете забележки.

Водолей

Амбициозни сте и стремителни, може да започнете деня си с най-трудното. Не се отчайвайте, ако се наложи да се връщате към едно и също нещо няколко пъти. Важен е опитът от грешките, който рано или късно се оказва полезен.

Риби

Сондирайте мнение от околните за дейности, които са ви непознати. Не бързайте да ги започвате, но и не отказвайте да се захванете. Търсете информация и си изграждайте варианти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари