IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (5 част)

9 юли 2018 14 20

Рибите и Скорпионите показват открито чувствата си

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

След като по-рано разяснихме защо си пасват някои зодии, ето още интересни комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:

Риби и Скорпион

Връзката им се гради на разбирателство и уважение. И двата знака са водни и са известни с това, че са много грижовни. Могат да имат различни виждания за по-дългосрочна връзка, но ако създадат семейство, това значи, че са преодолели различията помежду си.

Ако са на публично място, Рибите и Скорпионите не се притесняват да се целуват, прегръщат и показват чувствата си.

Често Скорпионът е този, който ще насърчи Рибите за ново начинание или ще подкрепи плановете му. Вторият знак обича да се развива, но и да „плува“ в свои води. Недостатъкът и на двамата е, че невинаги са честни и могат да прикрият някои истини, а връзка, която се гради на лъжи, няма голямо бъдеще.

Козирог и Рак

Два противоположни знака, които взаимно се допълват. Но между тях има много общи неща. Ракът е по-пасивен, докато Козирогът обича да диктува нещата и да бъде на първо място. На работното място може да се конкурират, но в живота са идеалната комбинация. Връзката между тях се основава на комфорт, сигурност и стабилност – основните приоритети, които двете зодии търсят.

Те рядко са на различно мнение що се отнася до въпроса за отглеждането на децата. Ракът се управлява от емоцията (Луната), докато Козирогът – от кармата (Сатурн). Луната се свързва със себеотдаването и майчинското чувство, а Сатурн с почтеността и дисциплината.

Козирогът и Ракът обичат лукса. За тях не е проблем да поработят усилено, за да си го набавят. Страстта, себеотдаването и чувството за отговорност ги правят идеална комбинация за любовна връзка.

Лъв и Везни

Те са създадени един за друг. Знаят много добре какво искат от живота и как да го живеят. Поради амбициозните им натури, двамата могат да бъдат много успешни.

Лъвът и Везните обичат купоните и шумните компании. Въпреки това, те споделят общи ценности и са идеална комбинация за семейство.

Лошото в тази двойка е, че представителите на тези знаци не обичат да ги критикуват и изпадат в спорове, което може да ги погуби като съюз. Лъвът иска да му обръщат повече внимание и е по-себелюбив, което може да не се хареса на Везните. Но те от своя страна се стараят да поддържат баланса в отношенията и да потушават страстите, породени от Лъва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари