IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 юли

10 юли 2018 05 34

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна, но е важно да я ориентирате в правилната посока и да проявите последователност. Ще има затруднения, което не означава, че трябва да се отказвате от стремежите си. Изслушайте любимия човек, може би се нуждае от кураж.

Телец

Използвайте в работата си само проверена информация и доказал ефективността си опит. Ще разговаряте с интересни събеседници, някой от тях ще е много убедителен. Не позволявайте да въздейства върху решенията ви.

Близнаци

Лесно ще намерите общ език както с колегите и шефа, така и със случайни личности или клиенти, ако работите с такива. Ще направите каквото сте си наумили, ако действате спокойно и без опит да манипулирате околните. Подходящо е да заложите на присъщото си дар-слово.

Рак

Каквито и цели да си поставяте имайте предвид, че изпълнението им няма да зависи само и изцяло от вас. Ако се наложи да координирате действията си с някого може да се натъкнете на консервативна неотстъпчивост, което доста да ви изнерви. Излишно е да спорите, по-добре изчакайте.

Лъв

Ще получите помощ в момент на сериозно затруднение и то точно оттам, откъдето най-малко очаквате. Добрият резултат ще ви обнадежди и зарадва. Не забравяйте да поблагодарите за стореното добро.

Дева

Оригинално хрумване ще ви подскаже как да се справите с финансово затруднение. Може да отложите срочно плащане, но не давайте пари назаем. Заемете се с дейности, зависещи от държавната администрация.

Везни

Винаги имате желание да услужите, но често злоупотребяват с добротата ви. Обърнете внимание на близките и не взимайте прекалено присърце оплакванията на хора от обичайното ви обкръжение. Някои го правят просто за да си намерят компания.

Скорпион

Непредвидено ще трябва да свършите някаква работа извън населеното място, където живеете или работите. Ще се натъкнете на странно събитие. Не е изключено да закупите или получите полезна материална придобивка.

Стрелец

Може да се наложи да направите непредвидени разходи, които ще ви създадат тревоги относно текущия бюджет. Възможно е да са свързани с ваша стара грешка или допуснато преди време нарушение, на което не сте обърнали внимание. Мобилизирайте се и мислете как да оправите нещата вместо да се паникьосвате.

Козирог

Прегледайте внимателно предложенията и съобщенията, свързани с краткосрочни инвестиции. Опитайте се да ги обсъдите с приятели, на които имате доверие или са по-опитни. Днешните ви покупки ще са сполучливи и с добро качество.

Водолей

Ще успеете да си създадете оптимална организация и да сте изключително работоспособни днес. Вслушвайте се в разговорите на околните, но не споделяйте лични подробности. Преценете обективно доколко са основателни изискванията, които ви поставят.

Риби

Ще имате възможност да стартирате промени, които от известно време обмисляте. Експериментирайте, но не прекалявайте и не очаквайте прекалено бързи резултати. Близките може да не приемат безусловно всички ваши предложения, дайте им възможност да се аргументират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари