IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дева и Близнаци – пасват ли си за връзка?

12 юли 2018 14 20

Управлява ги Меркурий

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, с която да прекара остатъка от живота си. На някои им трябват години, за да открият сродната душа, която лесно могат да изгубят.

Ако често се допитвате до съветите на астролозите, може би се интересувате и от това кои знаци пасват най-много на вашата зодия. Има комбинации, които са идеални за връзка, но не и за сериозна като създаването на семейство и деца.

Да разгледаме Дева и Близнаци – две коренно различни зодии, водени от планетата Меркурий. Срещнат ли се, те правят странна комбинация, която може да устои във времето при някои определени условия. Близнаците се управляват от мъжкия аспект на Меркурий, докато Девата – от женския. Тя, като типичен земен знак, иска да има надеждна връзка и да поддържа комуникацията, докато половинката ѝ е въздушна и гледа по-повърхностно на нещата.

Различните качества на двете зодии им позволяват да се допълват като двойка. Често Близнаците дават идеите, но и често бързо се отказват, а Девите са онези, които обмислят как да ги осъществят.

Издребняването на Девите и капризите на Близнаците могат да са причина за конфликти помежду им. Връзката им е обречена, ако един от тях иска да става неговото и не се съобразява с мнението на другия, особено ако Близнаците се отнесат несериозно с Девите.

Мъжете Близнаци са много любвеобилни и внимателни, но не обичат половинката им да излиза без тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари