IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юли

12 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Гледайте напред, не мислете за неприятности от миналото. Дребни съвпадения ще ви подскажат кой се опитва да ви създава проблеми. На този етап само наблюдавайте пасивно. Ще имате удобен случай да си „разчистите сметките“.

Телец

Приятелите няма да ви оставят на спокойствие днес. Може да ви се стори, че са се наговорили да споделят проблемите си и то възможно най-многословно. Изслушайте ги търпеливо и реагирайте с чувство за хумор. Няма как да им решите казусите, но поне ще ги окуражите.

Близнаци

Ще довършите започнатото и ще намерите решение на онова, което ви е затруднявало в предишните дни. Не бързайте да обсъждате резултатите. Подредете мислите си и говорете по темите след като изчистите всички съмнения.

Рак

Контролирайте емоциите, ако искате да повишите финансовите си приходи. Ще се дискутират важни професионални теми. Не спорете и не предлагайте решения. Сега е моментът да си уговорите подходящо заплащане.

Лъв

Ще общувате с доста хора, част от тях ще са истински източник на позитивно настроение. С рутинните задачи ще се справите по-бързо от обикновено, а свободното време може да използвате по лични предпочитания. Преценявайте закачките си, за да не засегнете нечие чувствително его.

Дева

Ще ви възложат чужда или допълнителна задача, която ще ви отнеме доста време. Ще се натъкнете и на сериозна грешка. Във ваша полза е да я обсъдите и да поискате мнение от останалите членове на екипа относно корекцията.

Везни

Проявете предпазливост при контакти с непознати, особено ако се опитват да ви продадат стоки или да ви ангажират с реклама. Не рискувайте и не предприемайте финансови операции под диктовка на емоциите. За уреждане на лични отношения следвайте интуицията си.

Скорпион

Не си губете времето с незначителни занимания. Поредица приятни стечения на обстоятелствата ще ви подскажат решение на юридически казус. Не е изключено да получите изгодно предложение за нова или допълнителна работа.

Стрелец

Непредвидени парични постъпления ще ви подобрят настроението. Изобщо, всичко свързано с пари ще ви се получава много лесно, особено харченето им. И ако се изкушите да си купите нещо, то помислете и за близките си, изненадайте ги приятно.

Козирог

Някой ще ви ядоса или поне ще се опита да го направи. Най-добрата ви защита е да не показвате какво чувствате. Имате желание за промяна и ще я реализирате, ако сте достатъчно последователни и методични.

Водолей

Защитавайте интересите и отстоявайте принципите си. Някой непрекъснато ще се опитва да ви се бърка в работата и да ви ангажира вниманието. Дистанцирайте се любезно, но категорично.

Риби

Отделете време за повишаване на квалификацията си и усвояване на нова информация. Обсъждайте наученото с колеги и приятели. Различните гледни точки ще ви подскажат различна интерпретация на темите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари