IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Менделсон: Принцеса Южени по стъпките на Хари

19 юли 2018 06 40

Ще се омъжи през октомви в Уиндзорския дворец

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Британската принцеса Южени ще тръгне по стъпките на братовчед си принц Хари и ще покани на венчавката си в Уиндзорския дворец през октомври 1200 свои сънародници, предава Ройтерс.
Агенцията се позовава на съобщение на Бъкингамския дворец. 

Двадесет и осем годишната принцеса е най-малката дъщеря на третото дете на кралица Елизабет Втора - принц Андрю. Тя се роди от брака му с херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън.

 

Южени ще се венчае със своя приятел, 32-годишния Джак Бруксбанк, на 12 октомври в Уиндзорския дворец. На същото място сключиха брак принц Хари и американската актриса Меган Маркъл в рамките на пищна церемония през месец май. Сега принцеса Юджини копира някои от плановете на братовчед си за знаменателното събитие в нейния живот.

Досущ като Хари тя ще покани 1200 свои сънародници от всички краища на Обединеното Кралство, за да се присъединят към празненствата в Уиндзорския замък. Присъстващите ще посрещнат кралската двойка на излизане от параклиса "Сейнт Джордж" след като приключи службата. Благотворителни организации и деца от местните училища също ще бъдат сред поканените.

Младоженците, също като Хари и Меган, ще направят кратка обиколка с каляска. Принцеса Юджини е девета по линията на наследяване на британския престол. Тя работи в арт средите, докато нейният годеник е бивш мениджър на популярен лондонски нощен клуб.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари