Когато си на ниско въглехидратен режим, а ти се дояде чипс започваш да търсиш алтернативи.
Този чипс от Кейл е една вкусна и ниско калорична алтернатива на традиционният картофен, единственият му недостатък е, че свършва бързо
Необходими продукти
1 връзка къдраво зеле(Кейл)
зехтин
сол
чесън на прах
Листата се измиват добре и се подсушават хубаво, най-добре в центруфуга за салати.Махаме дръжките и накъсваме на големи парчета.Поставяме ги в дълбока купа и поливаме с малко зехтин.Листата не бива да плуват в него, а просто да са добре намаслени, поръсваме малко сол и чесън на прах и внимателно разбъркваме, за да се покрият добре с мазнината и подправките. В тавата на печката поставяме хартия за печене и разпределяме листата.
Източник: wellcometomykitchen














България отбелязва 70 години членство в ООН
Дневен хороскоп за всяка зодия - звездите ни съветват
На повърхността на луната на Юпитер – Европа, е забелязан гигантски черен „паяк“
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
Признаци за бъдеща катастрофа в Антарктида
Виктория Бекъм е №1 сред футболните съпруги, жената на Роналдо е трета
Тежка сбирка в Кърджали решава съдби в Арда
Еуфория на "Герена": Левски купува голаджия
Национал на България падна в Италия, но записа 100 мача за Специя
Седмична таро прогноза за 15 – 21 декември
Италиански бадемови сладки
Нумерологична прогноза за 14 декември
Дневен хороскоп за 14 декември, неделя
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Наследствена ли е шизофренията?
Остави коментар