IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юли

26 юли 2018 05 40

Какво ви очаква днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Особено важно е днес да не се престаравате. Запазете спокойствие и не отвръщайте на провокации, свързани с квалификацията и уменията ви. Изразходвайте силите си равномерно, независимо от заядливите подмятания, които може да чуете.

Телец

Съчетайте личните с професионалните задължения или разпределете времето си така, че да се занимаете и с едните, и с другите. В състояние сте да ги изпълните самостоятелно. Ще получите помощ, ако се налага, но е по-добре да разчитате предимно на себе си.

Близнаци

Подлагайте на обсъждане важните въпроси, в чието решение не сте сигурни. Не залагайте на готови схеми, подхождайте творчески и пробвайте различни варианти. Съобразявайте се стриктно с финансовото си състояние.

Рак

Емоционалното ви състояние е стабилно. Логиката ви е силна и няма да ви подведе. Ще намери решение остър спор по служебен въпрос, който от доста време ви безпокои. В резултат ще промените отношението си към някого, при това в положителна посока.

Лъв

Изненадващо предложение за романтична среща ще обърка мислите ви. Първоначално може да ви се стори доста съмнително, но любопитството ще надделее. Не обсъждайте вълненията си с никого, за да не ви въвлекат в интрига. Ще научите интересни подробности за инициатора на срещата.

Дева

Прекалено сте чувствителни и сте в състояние да се натъжите от детайли, на които при нормални обстоятелства не бихте обърнали внимание. Покажете ясно на околните какво очаквате от тях, не разчитайте, че сами ще се досетят. Няма сериозни причини за конфликт, в състояние сте да възвърнете доброто си настроение.

Везни

Концентрирайте се върху текущите задължения и се постарайте, ако е възможно, да довършвате започнатото. Обърнете внимание на забележките, които ви отправят и се заемете с нужните корекции незабавно. В края на деня ще сте доволни от постигнатото.

Скорпион

Каквото и да ви говорят не се отказвайте от замислите си, особено ако става дума за нещо ново, свързано с дома, бита и семейството. Споделете предложението на близките си и го съчетайте с техните допълнения. Те ще са доволни, а голяма част от приятелите ви ще се възползват от експеримента.

Стрелец

Мотото на днешния ви ден е: първо работата, после удоволствията. Ще имате допълнителни занимания, с които не сте много наясно, но ще се справите. Ще участвате в екипна дейност, където ще можете да покажете най-доброто от себе си и да спечелите привърженици.

Козирог

Не пропускайте покана за участие в професионален форум или семинар. От една страна ще научите полезни приложими новости, от друга ще демонстрирате познанията си пред широка аудитория. Не само ще възхитите колегите, но ще впечатлите и шефа.

Водолей

Настроението ще е по-оптимистично и затрудненията ще са по-приемливи, отколкото през предишните дни. Ще имате възможност да изгладите недоразуменията и да подобрите отношенията си. Не провокирайте любимия човек дори с невинни закачки, нямате полза от разправии.

Риби

Обстановката на работното място ще е спокойна, но едновременно с това ще имате възможност да поставите на всеослушание проблеми, които от известно време ви изнервят. Убедителни сте и е много вероятно всички да се съгласят с исканите от вас промени. Действайте решително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари