IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3: Еднаквите зодии, които си подхождат

26 юли 2018 14 20

Кои знаци трябва да излизат със същата зодия?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички сме чували поговорката, че противоположностите се привличат. Но когато става дума за астрология, има няколко изключения.

Точно тук са тези зодии, които ще имат успешна връзка с представителите на същия знак. За тях важи, че са толкова еднакви, че чак си подхождат безкрайно много.

Представяме ви кои са изключенията от правилото.

1. Телец и Телец

Тъй като основната цел на Телеца е да си създаде сигурност във връзката, има много логика да си подхождат със знак, чиято цел е същата. Тяхната връзка ще е и много хармонична, тъй като споделят еднакви ценности. Тази двойка ще може да реши всеки един проблем в живота си и след като го направят, няма да има сила на света, която може да ги раздели.

2. Лъв и Лъв

Лъв с Лъв може да бъде страхотна връзка, особено ако имат леко по-различни приоритети. Ако един от двойката обича да отстъпва, това ще донесе страхотна хармония във връзката им. Един от тях може да поеме финансовата отговорност, а другият да се занимава с организирането на почивките – разпределените задачи са тайната за успеха на тази комбинация.

3. Везни и Везни

Заради желанието на двете страни да се запази всичко честно и балансирано, двама представители на зодия Везни ще бъдат страхотна двойка. В момента, в който тази хармония се загуби, вероятно един от тях е започнал да дава повече от другия – нещо, което ще могат да преодолеят без проблем.

Желанието за баланс на тези знаци се отразява и в емоциите. Те ще трябва да се обичат поравно и да държат един на друг също поравно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Познавам на бопЪ ( преди 5 години )
Овен Овен...ни мой да бъди! Отказвам да си го помисля...туй 35г. да не е 35 мин.?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
овен ( преди 5 години )