IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юли

27 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Комуникацията ви може да е леко затруднена, така че общувайте предимно с хора, които ви познават добре и не биха се обидили от рязко изказване или остра забележка. Вслушвайте се в препоръките на по-опитните от вас, особено когато става дума за уреждане на финансови въпроси.

Телец

Съобразявайте се с обстоятелствата, но имайте предвид, че бихте могли и да се възползвате от тях. Важното в случая е да не се подвеждате по чуждо мнение и да отстоявате интересите си. Променяйте плановете си гъвкаво, няма да имате затруднения.

Близнаци

Мислете бързо и действайте разумно. Не всичко ще се случва според предположенията ви, а може да се натъкнете и на затруднения. Ще се справите по-лесно, ако си поставяте ясни цели и се съобразявате с възможностите си.

Рак

Някой от обичайното ви обкръжение може непрекъснато да създава суматоха и да изнервя обстановката. Опитайте се да проявите разбиране или поне да разберете какви са причините за подобно поведение. Желанието ви да помогнете ще бъде достатъчно, за да създаде усещане за сигурност и стабилност.

Лъв

Намалете инициативата и не очаквайте твърде високи резултати от днешните си занимания. Достатъчно ще е просто да се справите с рутинните задължения. Обсъждайте трудностите с близките си. Може да не ви предложат работеща идея, но ще се окуражите от факта, че не сте сами.

Дева

Заемете се с най-важното и не отклонявайте вниманието си. Ще направите каквото сте намислили, но ще се наложи да се съобразите и с външна намеса. Реагирайте спокойно на изненадите.

Везни

Въздържайте се от радикални промени, свързани с ежедневието ви. Прибързаните решения не са препоръчителни. Нещата ще се случат рано или късно, въпросът е да не плащате за тях твърде висока цена.

Скорпион

Ако времето ви позволява организирайте си дълга разходка на открито. Избягвайте шумните компании и местата, където има струпване на много хора. Бъдете изключително предпазливи по време на пътуване, съществуват предпоставки за инцидент.

Стрелец

Импулсивни сте и реакциите ви може да предизвикат недоумение у партньорите и събеседниците. Мислете бързо и преценявайте ефекта от изказванията си. Точно сега не сте в позиция да си създавате врагове.

Козирог

Ще имате повече ангажименти от обикновено, но при добро желание и максимална концентрация ще се справите. Организирайте си среща с приятели вечерта. Присъствието им ще ви подейства като релаксираща терапия.

Водолей

През целия ден ще получавате огромно количество информация, която ще се наложи да проучите или приложите бързо. Не зацикляйте на дреболии. Сравнявайте основните параметри и се старайте да не се отклоните от тях. Ако е възможно, не допускайте намеса в работата си.

Риби

Поставяйте условията си директно и разбираемо. Ако нещо ви безпокои или се стремите към промяна, то запознайте останалите участници в ситуацията с концепцията си. Не приемайте нито един отказ за окончателен, просто променете тактиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари