IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които са идеални за сериозна връзка

4 август 2018 14 15

Те не се плашат от съвместното съжителство

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Омръзнало ли ви е да излизате на уредени срещи и да се ядосвате, че дълго време не срещате сродната си душа? Ако искате да си намерите човек за по-сериозна връзка, фокусирайте се върху това какво търсите. Според астрологията, има знаци от зодиака, които са създадени за обвързване, такива, които обичат безразборните контакти, честата смяна на гаджетата или просто да са сами.

Когато усещате, че е време да спрете да подбирате и излизате с неподходящи, потърсете коя зодия би паснала най-добре на вашата по въпроса с обвързването. Земните знаци са най-подходящи за сериозна връзка и семейство. Огнените се палят лесно и отстояват своето, което ги тласка към раздялата, докато въздушните са най-несериозните – от тях не може да се очаква да бъдат с някого дълго време, защото те са по честата смяна на гаджетата. Водните знаци пък са склонни да заживеят с половинката и да я „задушат“ още от самото начало.

Ето кои три зодии са идеални за сериозна връзка:

Телец (20 април – 20 май)

Телците са много отговорни и правят всичко с любов. Те обичат сигурността в отношенията и предпочитат да поживеят с човека до себе си, да го опознаят, след което да пристъпят към брак. Ако открият идеалната половинка, те няма да допуснат тя да си отиде. Представителите на този знак не обичат хората, които си играят с чувствата на другите. Ако излизат с някого, то това ще е за да изградят здрава и щастлива връзка.

Телците искат да бъдат до тях както в трудните, така и в хубавите моменти от съвместния им живот. Те винаги се стремят към съвършените взаимоотношения, които виждаме по филмите, търпеливи и лоялни са към хората около тях.

Рак (21 юни – 22 юли)

Много чувствителни и любвеобилни натури. Трудно е да ги извадиш от черупката им, но когато това стане и се доверят на човека отсреща, това ще бъде за цял живот. Раците се управляват от Луната, а тя контролира емоциите, което означава, че тяхната любов е твърде силна. Те са невероятни партньори и биха направили всичко за другия, освен това са доста комуникативни и открити.

Единственото лошо нещо на раците е, че те мразят да ги изоставят и са готови на отмъщение, ако разбият сърцето им.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Носи се слух, че хората с тази зодия са големи флиртаджии, но истината е друга. Везните обичат симетрията и искат да поддържат баланса в отношенията. Те са предпазливи, честни и уязвими – нещо, което много хора търсят за сериозна връзка.

Зодията се управлява от Венера, което означава, че хората, които я носят, дават много за връзката, но очакват да получат същото. Везните са много взискателни и искат цялото внимание да е насочено към тях– както мъжете, така и жените. Недостатъкът им е, че не обичат да ги командват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
a kude sum az i moite dvama bliznaci ??? ta nie sme ciala epoha v otno6enia i 4uvstva .... molia , molia !!!! statiata ne e suvsem to4na spored men
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар