IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три зодии, на които ретроградният Меркурий ще се отрази най-малко

1 август 2018 14 20

Късметлии, които могат да се отпуснат в период на глобален планетен натиск

Снимка: Istock

Снимка: Istock

По време на ретроградния Меркурий, който започна на 26 юли в знака Лъв, астролозите съветват – ако не сте сигурни в нещо, не го правете. Има голям шанс всичко да се обърка. През това лято трябва да се припомни, че към Меркурий се присъединяват още четири ретроградни планети – Марс, Сатурн, Плутон и Нептун. Добавете и кървавата Луна в края на юли и се получава истинска атракция.

Ретроградният Меркурий в Лъв обещава безпрецедентна експлозия на емоции, които са много трудни за контролиране. Има обаче три зодиакални знака, за които тази аларма не важи. Това трио може да използва енергията на ретроградния Меркурий за реализирането на плановете и интересите си. Кои са тези късметлии?

Близнаци

Меркурий ще ви позволи да попиете като гъби нова информация и знания, които могат да ви помогнат в професионалната реализация. Докато в живота на другите има безкрайно объркване, вие ще бъдете освободени от всякакви сътресения. Изглежда, че Меркурий спира всички наоколо, само за да се увери, че сте се справили ефективно с всички ваши задачи. Възползвайте се от тази възможност, сега ще имате повече време, отколкото преди края на годината.

Лъв

Лъвовете няма да усетят нищо ретроградно, особено в отношенията – независимо дали става въпрос за приятели или интимни партньори. Докато останалите зодии ще изпитват сериозни затруднения в тази област, които могат да доведат до различни сътресения в личния живот, представителите на тази зодия ще се радват на благоприятни срещи. И в любовен, и в професионален план. Истината е, че това няма да продължи през цялото време на ретроградния Меркурий, а само през първите две седмици. Съсредоточете се върху дългосрочните планове, сега е най-подходящото време. Сега е моментът и за равносметки и прочистване на вашето обкръжение, както и да се разделите със стари вещи.

Стрелец

Една от основните причини, поради които ретроградният Меркурий разочарова повечето хора е, че ни принуждава да се откажем от контрола над ситуацията. Което често води до катастрофи при взимането на решения и комуникациите с други хора. Тъй като Стрелците действат в повечето случаи инстинктивно, когато всичко се проваля, този период не ги разстройва. Вие се приспособявате по-бързо от повечето знаци на зодиака.

Ако сте един от другите девет знака, ретроградният Меркурий няма непременно да стане разрушителна и неконтролирана сила за вас. Ако искате да избягвате разочарованието, оставете Вселената да бъде зад руля. Съпротивата е безполезна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари