IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Младеж си направи устни като на Кайли Дженър

4 август 2018 09 30

Продължава с корекциите

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Може ли пристрастията ни към някоя известна личност да ни накарат да си направим корекции по тялото? Младеж от Манчестър с обратни наклонности доказва, че е напълно възможно. Той си слага ботокс в устните, за да може да приличат на тези на Кайли Дженър.

Джон Холт прибягва до естетичната медицина още на 16-годишна възраст. Въпреки забраната на своите родители, той отива в козметичен салон и там му поставят първите филъри. Резултатът му харесва и той прибягва до процедурата още безброй пъти.

Освен болката от инжекциите в устните, младият мъж изтърпява и тази от корекцията на носа. След това Джон решава да си избели и зъбите, като за целта ходи на дентален специалист два пъти седмично. За капак, той се подлага и на процедура за спиране на обилното потене, при която се инжектира специално лекарство под мишниците.

До момента Джон, който е обсебен от Кайли Дженър, е похарчил близо 14 000 британски лири за разкрасяване на лицето, пише Daily Mail. Пред изданието той обяснява, че обича да е център на вниманието и не иска да изглежда скучен в очите на хората, затова ще продължава да си слага силикон и филъри.

„Реших да променя лицето си след като видях, че много звезди го правят. Не бях щастлив с естествения му вид, сега се чувствам много по-комфортно. Винаги когато видя някой известен, че си е коригирал нещо, аз го последвам и си слагам ботокс в устните“, обяснява Холт.

Семейството на момчето не одобрява външния му вид. Майката и бащата на Джон се опитали да го разубедят да си слага филъри, но накрая разбрали, че не могат да го спрат. „Скоро планирам още една корекция на носа, защото не мога да дишам добре през него и това ми пречи да спя добре“, обяснява фенът на Кайли Дженър, който вече е прекалил до такава степен с корекциите, че устните му вече задминават нейните по обем.

Eто как е изглеждал Джон преди ботокса и как изглежда в момента:

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари