IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий: От какво да се пази всяка зодия?

2 август 2018 10 25

Той ще действа до 19 август

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Както вече знаете, от 26 юли до 19 август Меркурий е в своята ретроградна фаза. Планетата отговаря за технологиите, комуникациите, когнитивната функция на мозъка и няколко основни аспекта от нашето ежедневие. Според астролозите, през този период трябва да внимаваме какви решения вземаме, защото могат да се отразят негативно на по-нататъшните ни действия и взаимоотношения.

След като ви разказахме на кои три знака Ретроградният Меркурий ще се отрази най-леко, ви представяме няколко съвета на астролозите от какво да се пази всяка една зодия.

Овен

Опитайте се да не пренебрегвате основните си задължения за сметка на мързелуване и забавления. Ако нямате връзка, внимавайте с интимните контакти и не прекалявайте с партитата, защото алкохолът и сексът без презерватив ще ви донесат само неприятности.

Телец

Избягвайте конфронтации и конфликтите в семейството. Ако нещо ви дразни и не можете да потиснете своето негодувание, изчакайте да премине ретроградният период на Меркурий. До 19 август не взимайте прибързани решения, особено за дома, например да започнете непредвиден ремонт или да се преместите в нова квартира.

Близнаци

Добре обмисляйте всичко преди да говорите. Ще имате проблем в комуникациите, не лъжете по време на Ретроградния Меркурий, нито клюкарствайте. Проверявайте добре всеки мейл преди да го изпратите. Опитайте се да бъдете по-търпеливи по време на преговори и разговори с близки и приятели.

Рак

Не правете сериозни планове за финансите си. Ако ви предстои да вземете кредит или се колебаете къде да инвестирате спестяванията си, не бързайте с решението. Опитайте се да свиете разходите, защото съществува риск от загуба на средства поради недобро разпределение на приходите. Ако нямате пари, не рискувайте с бързи заеми.

Лъв

Внимавайте с голямото си его. Вашето самоизтъкване може да има негативни последици. Бъдете по-смирени, бдителни и си дръжте езика зад зъбите.

Дева

Не се страхувайте да говорите истината, но се въздържайте от обиди и клевети. Бъдете търпеливи и изслушвайте околните. Ретроградният Меркурий нарушава комуникацията между хората и затова всеки трябва да има едно наум.

Везни

Внимавайте с кого говорите и прекарвате времето си до края на ретроградната фаза. Има риск от конфликти с колегите, най-вече с ръководството. През периода ще сте стресирани, но не позволявайте да оказват натиск над вас.

Скорпион

Не правете сериозни промени в кариерното развитие – например напускане на работа или смяна на една с друга. Ако сте безработни и ходите на интервюта, по-добре не приемайте оферти. При подписване на документи четете всичко много добре и не бързайте, за да не останете измамени.

Стрелец

Не пътувайте до далечни дестинации. Ако все пак се наложи да се качите на автобуса или колата, за да отидете на командировка или за кратка почивка, планирайте ги до най-малката подробност. Има вероятност да срещнете известни препятствия по пътя.

Козирог

Не се ровете в миналото, не търсете бившите си в социалните мрежи, нито им звънете, защото може да чуете или видите неща, които не сте готови да приемете. Избягвайте да комуникирате с хора, които могат да нарушат чувствата ви.

Риби

Ако сте разочаровани от човека до себе си и обмисляте да скъсате с него, изчакайте да приключи Ретроградният Меркурий. Същото важи, ако искате да прекъснете взаимоотношения с приятели, които ви използват или носят лоша енергия. Ако с гаджето трябва да вземате важни решения, обмислете ги внимателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

az ( преди 5 години )