IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 6-12 август

6 август 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за 6-12 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдавайте много внимателно обстановката на работното място. На моменти ще е доста хаотична и само вашата намеса ще е в състояние да свали напрежението. Умението ви да „отделяте зърното от плявата“ и да действате скоростно ще бъде забелязано и високо оценено. Ще стабилизирате позициите си без особени усилия. Социалните контакти ще са интензивни. Отделяйте време за хората, с които ви е приятно да общувате. Точно благодарение на тях ще запазите тонуса и доброто си настроение.

Телец

Събитията на работното място ще са в рамките на обичайното. Колегите от време на време ще се опитват да ви занимават с личните си проблеми, което ще е доста отегчително, но е добре да проявите разбиране, за да не навредите на отношенията си. Някой от тях може да се опита да се сближи и да задълбочи връзката. Не се изкушавайте от подобна мисъл, ще си създадете неприятности. В личен план предстоят изненади. Стар спор между роднини или някакъв друг сложен казус ще се реши във ваша полза. Подготвяйте се внимателно за срещите си, независимо дали са делови или от друг характер. Както знаете, „по дрехите посрещат“, а как ще ви изпратят зависи от уменията ви.

Близнаци

Почти ежедневно някакви непредвидени задачи ще изникват като „гъби след дъжд“. Ще са както служебни, така и домашни, а на моменти и свързани с грижи на приятелите. Ще ви е малко трудно да се „поберете“ във времето, с което разполагате. При подобни обстоятелства е много важно да запазите доброто си настроение. Не отдавайте прекалено голямо значение на несполуките, ако в крайна сметка не са свързани с огромни финансови загуби. Печелившата тактика е да заложите на чувството си за хумор. Използвайте всяка свободна минута за почивка и не отказвайте на предложения на близките си да се забавлявате заедно. В рамките на целия този динамичен процес ще възстановите старо приятелство, прекъснато преди години. Не страдайте, ако установите, че интересите ви с въпросния човек вече доста се разминават.

Рак

Вероятно ще усетите още в началото на седмицата, че тонусът ви е нисък. Помислете на какво се дължи, не се ли натоварвате с твърде много задачи, като част от тях даже не са ваша работа? Или пък усещате, че напоследък „тъпчете на едно място“ и не напредвате с темпото, с което бихте желали? Ако е така, то преценете какво ви пречи и дали не се налага да направите някаква промяна, да разчупите рутината, да се отървете от хора и навици, които ви връщат назад. Следвайте интуицията си, а не чужди препоръки. Не игнорирайте желанията на любимия човек. Бъдете заедно по-често и то без допълнителна компания. Ще освежите отношенията и ще възстановите самоувереността си.

Лъв

Обстановката на работното място ще е спокойна. Ще имате възможност да намерите, анализирате и приложите на практика сериозно количество актуална информация. Ще ви помогне да въведете някои иновации, да си изясните начина, по който бихте могли да реализирате свои интересни идеи или изобщо да промените схемата на работа. Ще разполагате и с достатъчно време за почивка, от което трябва да се възползвате по най-полезния за вас начин. Кратки пътешествия и леки спортни занимания ще се отразят положително на физическото и психическото ви състояние. Може да ви се стори, че личните отношения не са достатъчно страстни и интензивни. Споделете съмненията си с любимия човек. Не е изключено да има проблеми, за решаването на които е необходимо съдействие.

Дева

Подредете задачите още в началото на седмицата и не се отклонявайте рязко от графика си, ако е възможно. Действайте целенасочено, оперативно и последователно без да се намесвате в чужди дейности. Не се натоварвайте и с допълнителни ангажименти. Много внимателно преценявайте кой каква услуга иска от вас, защото накрая може да се наложи да плащате за чужди грешки. В същото време не се безпокойте да давате предложения за оптимизиране на работата. Ще бъдат приети с ентусиазъм. Не е изключено да ви помолят да участвате в организацията на някакво публично мероприятие. Не отказвайте, но и не се предоверявайте на всички останали от екипа. Някой ще покаже „тъмната страна“ на характера си.

Везни

Ще има някаква промяна на работното място. Може да ви предложат нова длъжност или съвместяване на няколко дейности. Не отказвайте преди да сте си изяснили всички „за“ и „против“. Ще установите, че вариантът съвсем не е чак толкова лош. Освен това, благодарение на въпросното преместване ще можете да оправите отношенията си с някого, който от известно време ви гледа „на въпреки“. Направете първата крачка, ще получите повече, отколкото предполагате. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще имате възможност да похарчите малко средства за удоволствия. Убедителни сте и ще получите одобрение на идеите си от страна на любимия човек, ако ясно формулирате интересите и желанията си като се съобразите с наличните ресурси.

Скорпион

Нивата на заетост в професионалната сфера ще са неравномерни. На моменти ще се налага да повишавате темпото и да влагате повече усилия. Ако част от колегите ви са в отпуск на вас ще се падне „честта“ да съчетавате задълженията им със своите. Няма да е лесно, но ще попаднете на информация, която по-нататък ще ви помогне да уговорите по-добри условия за себе си. Освен това ще разширите кръга на общуване, а съответно и на влияние. В личен план няма да има от какво да се оплачете. Най-вероятно ще финализирате стара сделка или ще получите приходи от частично заплатена търговска операция. И в двата случая ще изпитате облекчение от това, че проблемът е останал в миналото.

Стрелец

След дълги лутания ще намерите решение на професионален проблем, който от доста време сте складирали „в чекмеджето“. Резултатът ще е финансово измерим. Някой от по-високите етажи в служебната йерархия ще се впечатли и ще проведе разговор с вас. Прекрасна възможност да обсъдите други свои оригинални идеи и да си осигурите условия за работа по тях. Възможни са допълнителни парични постъпления от акции, рента, застраховка или друг потенциален източник, които можете да похарчите за желана и необходима битова материална придобивка. Дайте възможност на любимия човек да се погрижи за вас и да ви изненада приятно. Заемете пасивна позиция и се наслаждавайте на всяка инициатива, свързана със свободното време.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към текущата работа и задължения. Ако се справите с всички възложени задачи в съответствие с очакваното от вас качество и срок бъдете сигурни, че ще получите очакваните допълнителни финансови постъпления. Запознавайте се много подробно с предварителните условия, уточнявайте детайлите. Има уловки, които трябва да разгадаете. Ако не можете самостоятелно допитайте се до по-опитните ви колеги. Ще си спестите грешки и ще изградите солиден имидж. Няма да разполагате с достатъчно време за почивка, но ще се справите с умората сравнително бързо, ако отделяте поне половин час дневно за разходка сред природата или малко спорт. В случай, че не ви е възможно пробвайте с музикална терапия. За вас ще е ефективна.

Водолей

Ще има от какво да сте доволни и с какво да се похвалите през тази седмица. Първоначално ще получите висока оценка за работа, която вече сте довършили и това ще ви мотивира да се занимаете с по-трудни дейности. Някой ще изпълни обещание, което ви е дал преди време и е свързано с материална придобивка или бонус. Нормално е успехите да ви заредят с добро настроение, което пък ще повиши творческия ви потенциал. Ще успеете да си създадете оптимална организация и времето няма да ви е в дефицит, даже ще разполагате с възможности за развлечения. В личен план може и да има някакви неясноти, но е по-добре да ги обсъдите, отколкото да отлагате разговора. Избягвайте екстремните забавления и контактите с непознати.

Риби

Не всичко ще се получава според предвижданията ви през тази седмица. Ще се наложи да върнете услуга, която са ви направили преди време. Няма да ви е приятно, но няма да можете и да откажете. За известно време ще останете с неприятното усещане, че ви манипулират, но пък с получените резултати ще си направите реклама и е вероятно да ви предложат допълнителна работа. Възползвайте се, макар и временно. Ще натрупате опит и ще добиете представа за собствените си възможности. Събитията, свързани с личния живот ще са монотонни. Следвайте интуицията си в заплетени ситуации. Обръщайте внимание на детайлите, точно те ще ви подскажат причините за странното на моменти поведение на любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари