IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога ще се ожените според зодията?

8 август 2018 14 30

Коя е идеалната възраст?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всяко момиченце живее с любимите приказки и мечтае да срещне принца от сънищата. Пораствайки обаче разбира, че реалността е съвсем различна – той не идва на бял кон и трябва да минат години, за да го срещне. А колко е нужно да чака, за да мине към по-сериозна стъпка?

Интересно е колко са различни отделните поколения. Докато нашите майки са се омъжвали на 18-20, сега момичетата на тази възраст имат съвсем други планове. Да не говорим, че много жени на 30 и повече дори нямат връзка, камо ли желание за сватба. Бракът не е за всеки. Според специалистите по астрология, някои знаци от зодиака се влюбват и сключват брак рано, докато на други им е писано да си поживеят и да направят това по-късно.

Ето кога и как всяка зодия взима решение за женитба:

Овен

Тази зодия се слави със своята спонтанност и целеустременост. Хората със знака Овен са сериозни и държат на думата си. Много вероятно е да се обвържат твърде рано и да имат дългогодишна връзка, която да продължи в брак. Според астрологията, Овните ще се оженят още на 20.

Телец

Земен и практичен знак, който често е заслепен от своята голяма амбициозност. На практика Телецът е готов да сключи брак на средна възраст, но не и ако точно в този момент кариерата му процъфтява. Повечето Телци взимат решението да се обвържат за цял живот между 25 и 30-годишна възраст, но държат да са се устроили и да имат някаква репутация на работното място.

Близнаци

Те винаги са ентусиазирани за случващото се около тях и обичат да се хвърлят в непознатото, но им пречи раздвоеността. Тя ги кара да мързелуват или да се отнасят несериозно на моменти. Затова никой няма да се учуди, ако Близнаците решат да се женят на 20, въпросът е, че след няколко години може да искат промяна и да прибегнат до развод.

Рак

Представителите на тази зодия са лоялни. Характерно за тях е, че са много емоционални и очакват взаимност от половинката. Трудно е да се определи на каква възраст ще се оженят, но заради желанието им да имат подкрепа от отсрещната страна, най-вероятно това ще е някъде около 30-те.

Лъв

Огнен знак. Хората, които го притежават, са с голямо сърце. Те раздават любов и заслужават да бъдат обичани. Когато някой Лъв се влюби, той бързо може да се реши на брак, независимо от възрастта, защото обича да живее за момента. В тази връзка някои негови решения са прибързани.

Дева

Хората с тази зодия са много интелигентни, големи работохолици и критични. Гледат да са разумни, а не да се водят от онова, което сърцето им казва. Девите могат да чакат до 30, дори 40-годишна възраст, за да се оженят. Причината е, че предпочитат да следват кариеризма си и да са здраво стъпили на земята. Но когато минат под венчило, те загърбват работата и се отдават изцяло на партньора си.

Везни

Те са родени за семейство. Везните предпочитат комфорта и спокойствието на дома пред предизвикателствата. В момента, в който намерят перфектната половинка, те са готови да създадат гнездо и да се оженят. Според астролозите перфектната възраст за това е 20 години.

Скорпион

Те са доста сложни и пламенни характери. Далече са от приказката за истинската любов. Скорпионите са по-студени във връзката и не обичат да показват чувствата си. Сложно е да се определи точната възраст, на която ще се оженят. Много правят тази стъпка твърде млади или на 40-50, когато намерят точния човек.

Стрелец

Хората с тази зодия искат да имат идеалната връзка. Това им пречи в отношенията, защото често очакванията им са твърде големи и се различават с реалността. Стрелците държат на сериозните връзки и затова чакат до 30, за да срещнат човека, за който винаги са си мечтали.

Козирог

Представителите на тази зодия са много успешни и търпеливи. Може да стоят дълго сами или да имат няколко несериозни връзки преди да стигнат до брак. Подобно на други знаци от зодиака, за тях работата е на първо място, а след това останалите приоритети. Те не бързат и може да се оженят чак на 40, но да получат това, което търсят като половинка.

Водолей

 Хората със знака водолей предпочитат да се пазят за истинската любов, която трябва да е авантюристично настроена като тях. Дотогава се отдават на забавления и избягват флиртове със случайни хора. Преди 30-годишна възраст трудно биха се задомили.

Риби

Те се влюбват лесно още в училище. Обичат да бягат от скучното ежедневие и да се усамотяват в свой собствен свят. Ако не им харесва да живеят със семейството, лесно могат да вземат решение за брак още на 20, за да следват мечтите си и бъдат по-самостоятелни. Но има вероятност по-късно да се разведат и създадат по-здрав съюз след 30-те. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари