IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са в постоянен конфликт (I част)

11 август 2018 14 15

Вижте и доказателствата в отношенията на звездите

Блейк Лайвли. Снимка: Reuters

Блейк Лайвли. Снимка: Reuters

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle, както и примерите сред звездите.

Овен

Огненият характер на Овена е най-безкомпромисният сред всички в зодиака. Неслучайно зад този знак стои Марс. Според статистиката, най-враждебните отношения на представителите на тази зодия са с Телец, Везни и Стрелец. В първите два случая Марс влиза в опозиционно отношение с управляващата планета на Телец и Везни – Венера. Представителите на тези две зодии леко завиждат на способността на Овните да постигнат целите си лесно. Един от ярките примери на конфронтация са Виктория Бекъм (Овен) и Наоми Кембъл (Телец). Звездите се скараха преди години, когато супермоделът си позволи да критикува дизайнерката. Продължителният конфликт между Джордж Клуни (Телец) и Ръсел Кроу (Овен) също потвърждава тази теория.

Телец

Естетите от тази зодия се стремят към комфорт във всички области на живота си, защото основното за тях е да се наслаждават и да сведат до минимум всички неудобства. Затова са на нож със Скорпионите, които могат да ги раздразнят във всеки един момент с тяхната склонност към фатализъм. Ярък пример са отношенията между Джордж Клуни (Телец) и Леонардо ди Каприо (Скорпион). Говори се, че враждата между двете звезди е от дълги години и започва в момент, когато Ди Каприо реши да „свали“ Клуни от позицията на „Крал на Холивуд“.

Близнаци

Близнаците се отличават като интелектуалци и винаги привличат вниманието, защото Меркурий отговаря за тях – планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има теми за разговор. Но понякога Близнаците изглеждат арогантни, защото разчитат на силата на своя ум и талант. И не пропускат да го демонстрират и налагат. Това често докосва чувствителните струни на Скорпионите, което води до продължителни конфликти. Именно поради тази причина се появиха кавги между Никол Кидман (Близнаци) и Джулия Робъртс (Скорпион). Двете не се понасяха на снимачната площадка на филма „Тайната е в техните очи“. Австралийската звезда непрекъснато закъснявала за снимките, не се придържала към сценария и давала съвети на целия филмов екип.

Рак

Знакът е под контрола на Луната, която дава на представителите на тази зодия чувствителност, привързаност към семейството и силна интуиция. Въпреки факта, че Раците се считат за добри психолози, те често се отличават със силна обидчивост, което води до дълги и продължителни конфликти. Най-често с представителите на Дева, които според водния знак са критични и досадни. Един от най-известните сблъсъци в шоубизнеса е между Бенедикт Къмбърбач (Рак) и Мартин Фрийман (Дева), които на няколко пъти се скараха по време на снимките на „Шерлок“ поради различия в мненията за сценария. Друг пример за противопоставянето на тези две зодии е отношението между Мерил Стрийп (Рак) и Карл Лагерфелд (Дева). Модният дизайнер си позволи да направи „тежки“ коментари за актрисата, след като тя отказа да носи рокля на Chanel на наградите „Оскар“.

Лъв

Представителите на този знак се отличават с великодушие, но и властен нрав. Но пък въпреки самоуверения си и доста често егоцентричен вид, Лъвовете имат чувствителен характер. Те трудно „мелят брашно“ с Овните и това едва ли е изненада – и двете зодии са свързани с елементите на огъня, искат да управляват и не обичат, когато са контролирани. Един от най-известните и обсъждани конфликти е между Ким Катрал (Лъв) и Сара Джесика Паркър (Овен). Актрисата, която играе сексапилната Саманта в „Сексът и градът“, не е готова да отстъпи славата на Паркър. Ким винаги се е дразнила, че хонорарите на Сара Джесика далеч надвишават нейните, което според нея е несправедливо и погрешно.

Дева

Представителите на този знак въплъщават принципите на реда, победата на ума над чувствата и самодисциплината. Девите смятат, че виждат повече от другите заради своя стремеж към детайлност и вроден интелект. Зад Девите стои планетата Меркурий и нормално те се отличават с общителност и знания. Те имат неприятни взаимоотношения с представителите на зодиите Овен и Лъв, които обичат да командват и да се налагат. Звездният пример са отношенията между Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър, които участват в сериала „Клюкарката“. Двете били в постоянен конфликт, тъй като Лейтън ревнувала заради успехите на колежката си.

Очаквайте утре втората част на хороскопа с останалите зодии

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари