IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са в постоянен конфликт (II част)

12 август 2018 14 15

Вижте и доказателствата в отношенията на звездите

Ева Лонгория. Снимка: Reuters

Ева Лонгория. Снимка: Reuters

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle. Вчера ви представихме първите шест зодии, ето характерното и за останалите.

Везни

Представителите на тази зодия се отличават с дипломатичност и добродушие. Те са под контрола на Венера (като Телец), която формира жаждата за красота и им помага в творчеството и изкуството. Заслужава да се отбележи, че поради тяхната честност и вътрешна свобода, Везните намират общ език с почти всички знаци. Най-често имат проблеми в комуникацията с Овен – опозиционния знак на Везни. Пример за звезден сблъсък са Лина Хийди (Везни) и Джером Флин (Овен), познати с ролите си на Церсей и безмилостния наемник Брон от „Игра на тронове“. Двамата са имали и романтична връзка, но след раздялата им се разминават със студенина. В договорите на двамата актьори е посочено, че всички сцени в сериите трябва да бъдат поставени по такъв начин, че Лина и Джером да не са в една и съща стая.

Скорпион

Природният магнетизъм, високата сексуалност и издръжливост правят представителите на тази зодия едни от най-атрактивните в зодиака. Те се открояват и като най-амбициозните. Зад тях стои Плутон, най-мощната планета, която им помага да доведат до края всяка своя цел. Любопитното е, че най-трудно те общуват с хората от собствения им знак. Един от най-ярките примери е връзката между Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс, която бе на показ пред целия свят. Режисьорът на емблематичния им общ филм „Тетрадката“ – Ник Касаветес, издаде интересни подробности около техните отношения и как още в началото на връзката им те не се понасяли. „Крещяха си всеки ден на снимачната площадка, а цялостното заснемане на филма премина под постоянните им скандали“, заяви преди повече от три години режисьорът. Според разкритията на Касаветес е имало момент, в който Гослинг буквално е пожелал да изгони Макадамс от филма и тя да бъде заменена от друга актриса.

Стрелец

Харизматични лидери и ентусиазирани да променят света, Стрелците имат много и разнообразни интереси и почти винаги постигат своите цели. Юпитер, който е отговорен за този знак, им дава огромно богатство, широко мислене и нестандартност, което позволява на Стрелеца да постига успех. Най-често тези хора имат разногласия с Близнаци, причината – Стрелецът е раздразнен от непоклатимото самочувствие и вътрешната им свобода. Звездният пример е конфликтът между Кание Уест (Близнаци) и Тейлър Суифт (Стрелец), който продължава повече от 7 години.

Козирог

Хората, родени под знака на Козирог, съчетават жизнеността и желанието за добър резултат във всичко. Целенасочеността и отговорността ги прави едни от най-успешните хора, въпреки че те постоянно уверяват, че за тях най-важно е семейството им. Козирозите не са конфликтни хора, не обичат да губят времето си с кавги. Те най-често губят търпение с непоследователни и безотговорни хора, които често са представители на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Сред звездните конфликти изпъква този между Орландо Блум (Козирог) и Джони Деп (Близнаци), който датира от снимките на филма „Карибски пирати“.

Водолей

Закриляни от Уран, представителите на тази зодия минават за най-оригиналните и революционерите в зодиака. Хора, откриващи нови хоризонти за света. Водолеите винаги остават верни на себе си, те се отличават с вътрешно чувство за свобода, което разпространяват като вяра. Тези хора са известни със своята ниска степен на критичност, която несъмнено привлича голям брой почитатели, които са готови да ги следват в шантавите им идеи. Водолеите имат проблем с Девите. Най-ярък пример са отношенията между актьорите от сериала „Двама мъже и половина“ Аштън Кътчър (Водолей) и Чарли Шийн (Дева). Както е известно, Аштън наследи Чичо Чарли в поредицата заради редица скандали.

Риби

Дипломатични, романтични и със силна интуиция. Това са Рибите. Тези хора внимателно оформят кръга на своите приятели, претеглят всяка дума и никога не се втурват с главата напред в дадена ситуация. За тях е много важно да споделят своя фин вътрешен свят с друг човек. Най-често не се разбират с огнените знаци, защото не могат да понасят арогантността им. Пример за сложни отношения са Ева Лонгория (Риби) и Тери Хачър (Стрелец). Звездите от „Отчаяни съпруги“ се игнорират още от началото на снимките на филма, като според клюката вина за това били надутите изисквания на Хачър.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари