IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кои зодии ще им върви в офиса до края на август

9 август 2018 15 00

Ето какво ви вещаят звездите и ретроградните планети

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

В момента действат пет ретроградни планети, които променят плановете ни. Най-голяма е силата на Меркурий и Марс. След като техните периоди приключат, хората ще имат повече енергия за осъществяването на плановете си.

Ето как планетите ще регулират живота ни до края на август и колко успешна в работата ще е всяка една зодия.

Овен

След като приключи ретроградната фаза на Марс, Овните ще си отдъхнат, защото тази планета ги ръководи. В момента Марс се намира в дом десети – на кариерата, а Слънцето – в шести дом, който се свързва с производителността. Те ще окажат негативно влияние върху работата на хората с този знак от зодиака. Ако вие сте с такъв, гледайте по-сериозно на задълженията си и не претупвайте нищо.

Телец

Хората с тази зодия ще изпитват положителни вибрации и се очаква да имат голямо вдъхновение до края на месеца. Слънцето попада в техния пети дом – на изкуството и удоволствието, а Венера – планетата на приятелството и парите, се намира в шести дом – на кариерното развитие. Телците ще намерят смисъл в това, което правят и дори и да срещнат трудности в офиса, лесно ще се справят с тях.

Близнаци

Юпитер – планетата на късмета и мъдростта е в техния шести дом – на производителността. Близнаците ще вършат много повече от това, което смятат, че могат да постигнат. Когато Меркурий, която ги управлява, приключи с ретроградната фаза на 19 август, представителите на този знак ще могат да се концентрират върху поставените им задачи и нови проекти.

Рак

Ако до края на месеца не се тревожите за кариерата си, ще спечелите повече пари. Меркурий попада директно във втори дом – на финансите. В тази връзка Раците ще са мотивирани да работят по-усилено, за да имат успех и получат по-голямо заплащане. Възможно е да договорят важни сделки.

Лъв

Слънцето попада във втори дом на финансите и затова в дните до 1 септември ще мислите колко пари ви трябват и как да ги изкарате. От друга страна Марс отива директно в шести дом – на работата и производителността. Не поемайте повече задачи на работното място, отколкото можете да изпълните. Ако се почувствате натоварени и нямате достатъчно време за всичко, помислете за смяна на работата или разговор за повишение на заплатата.

Дева

Представителите на тази зодия са много трудолюбиви и периодът е идеален да покажете какво можете и подобрите репутацията си във фирмата. Ако в момента работите на позиция, която не ви харесва или не сте доволни от условията, усъвършенствайте се и след края на ретроградния Меркурий (след 20 август) потърсете нови възможности за кариерно развитие.

Везни

Слънцето е в 12-и дом – на духовността, което ще ви кара да се фокусирате повече в душевния мир, отколкото върху кариерата. Ако се впуснете в размисли за живота, отделете време и за ретроспекция на постигнатото на работното място.

Скорпион

Хората с този знак ще наблегнат изцяло на планове за издигане в офиса и реализиране на дръзките си мечти. За целта трябва да са по-продуктивни, отговорни и организирани, а не да се занимават с клюки и да мързелуват. Това със сигурност ще бъде оценено от ръководството и колегите.

Стрелец

Слънцето е в десети дома - на кариерата. Всеки ваш ход ще бъде успешен, няма да има нещо, което да ви се опре, защото ще сте заредени с енергия, която ще ви дава сила на работното място. Няма по-добър период за захващане на по-мащабни проекти от този до края на август. Усилията, които ще положите ще си струват. 

Козирог

Марс попада в първи дом и мотивира Козирозите да постигнат целите си. Всеки един ход, който направят представителите на тази зодия, ще бъде правилен. Единственото лошо нещо е, че прекаленият ентусиазъм на Козирозите ще подразни колегите и началството.

Водолей

Хората с този знак няма да се тревожат за работното си място до края на август. Юпитер – планетата на късмета, е в десети дом, което означава, че Водолеите ще получат признание за своята работа. Само трябва да внимават да не се възгордеят твърде много, защото бързо ще минат с крачка назад.

Риби

Меркурий, който все още е ретрограден, попада в шести дом. Използвайте периода за реорганизация и прекъсване на връзка с колеги, които ви завиждат и пречат на развитието. След като подредите приоритетите си в офиса, захванете се с бъркотията в дома. Така ще се заредите с енергия, която може да използвате за осъществяване на нови проекти на работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

; ( преди 5 години )
Очевидно само на стрелците няма никак да им върви в офиса до края на август.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
пери ( преди 5 години )
Май са го изхвърлили от зодиака...;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
стрелец ( преди 5 години )