IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 август

10 август 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дистанцирайте се от чужди конфликти, не се изживявайте в ролята на „мирови съдия“. Някой ви занимава с проблемите си и очаква намеса в своя полза, но не ви дава цялата информация. Не жертвайте собствената си репутация за нечии интереси.

Телец

Запазете спокойствие, ако попаднете в някаква странна ситуация. Обмисляйте внимателно препоръките, които давате. Преценете дали събеседникът ви е в състояние да се възползва от тях. Не сте в ситуация да контролирате процесите, така че не се и опитвайте.

Близнаци

Желателно е днес да довършите всички служебни задачи, които не са дългосрочни. Не е изключено да се наложи да реализирате кратко пътуване във връзка с работата си. Подгответе старателно всички документи, предмети и каквото още се налага, за да се справите максимално бързо.

Рак

Ще се наложи спешно да се справите с битова авария у дома. Преценете обективно дали ще ви стигнат силите да я отстраните самостоятелно или е по-добре да потърсите помощ. Приемете, че повредата е въпрос на случайност и не търсете виновни сред близките си, ще си създадете неприятности.

Лъв

Тонусът ви може да е леко нестабилен днес. Ще са необходими усилия, за да се концентрирате, но трябва да го направите, за да не пропуснете примамлива оферта. Прегледайте си внимателно електронната поща. Съобщение, което ви изглежда като реклама ще се окаже интересно предложение за работа.

Дева

Събитията ще са динамични. Бъдете готови да реагирате гъвкаво и не се съобразявайте с предразсъдъци. Вероятно ще се наложи да се заемете с нещо по-сложно, отколкото предполагате. Проявете решителност и активност.

Везни

Нечие действие или изказване ще се отрази негативно на душевното ви равновесие. Опитайте да се успокоите. Разходка на открито или кратка медитация с дихателни упражнения ще свърши работа. Не се изкушавайте да търсите реванш, няма да се почувствате по-добре.

Скорпион

Ще получите висока оценка за работа, която сте свършили преди време, но това не означава, че трябва да изоставяте актуалните си задачи. Ще си навредите, ако „лежите на стари лаври“. Действайте с обичайното си старание. Поддържайте темпото, най-доброто предстои.

Стрелец

Настроението ви ще е оптимистично, защото най-вероятно ще получите непредвидени финансови постъпления. Може да са свързани с роднините ви, които освен пари ще ви дадат и куп „ценни“ съвети. Изслушайте ги любезно, но преценете самостоятелно дали да спазвате препоръките.

Козирог

Необичайно чувствителни сте днес и настроението ви е нестабилно. Склонни сте да реагирате на остри шегички или забележки, които при други обстоятелства бихте подминали с мълчание. Помислете дали ще се почувствате по-добре, ако „разчепкате“ въпроса и ще се сетите как да реагирате.

Водолей

Предстоят интересни, но непредвидени контакти, така че погрижете се старателно за външния си вид преди да излезете от дома. Ще участвате в дискусия или някаква публична изява. Давайте само предложения, за които е сигурно, че има ресурс.

Риби

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще се реши личен конфликт, който от известно време ви безпокои. Ще имате възможност да предприемете пътешествие с развлекателна и опознавателна цел. Не отказвайте, ще реализирате свой стар замисъл и ще се заредите с положителни емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари