IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които се държат дистанцирано

10 август 2018 14 20

Имайте търпение, ще покажат емоциите си

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Показването на чувствата и емоциите е трудно за много хора. Много често ние обвиняваме наши близки или приятели, че се дистанцират от нас и не споделят, но истината е, че те просто са си такива и ние трябва да го приемем. Има мъже и жени, които ще се смеят в наше присъствие, но останат ли сами в своята стая, могат да плачат с часове. Те никога не биха показали на околните колко са наранени и какво всъщност се случва в сърцето им.

Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей са знаците от зодиака, които са известни с това, че са по-затворени и пазят емоциите си за себе си. Това не означава непременно, че са студени и безчувствени, а точно обратното. Просто те носят всичко дълбоко в душата си и създават защитни стени, за да го скрият от другите. Разбира се, идва момент, в който те могат да „отключат“ тайните си на някого.

Рано или късно, ако бъдете търпеливи, искрени и лоялни към представителите на тези зодии, те ще ви се доверят и ще ви допуснат по-близо до себе си.

Скорпион

Аурата му е доста мистериозна. Скорпионът може да изглежда много тих, студен и коравосърдечен, но дълбоко в душата си е разкъсван от емоции. Светът на Скорпионите не е сив, както повечето хора си мислят. Ако общувате с човек с този знак, ще си помислите, че той няма сърце и не му пука за околните, но не сте прави. Той може да ви се скара, да се държи грубо, но след като се разделите ще размишлява надълго и нашироко за отношенията между вас.

Стрелец

Той е известен със свръхестествената си способност винаги да бъде оптимист. Дори и когато няма никакъв признак за светлина в тунела, Стрелецът намира вяра и мисли положително. Хората с тази зодия обожават своята свобода и често се уединяват, за да помечтаят. Може да страдат, но винаги са усмихнати и се доверяват само на онези, които ги карат да се чувстват в безопасност.

Козирог

Той винаги има мисия. Изпълнил една цел, знакът започва да преследва нова и винаги има план, по който да върви, но никога не го разкрива и дори се прави на разсеян. Хората под този знак не показват емоциите си, но те винаги са на крилете на любовта. Независимо дали го осъзнават, Козирозите трябва да раздават и получават любов в най-чистата ѝ форма.

Водолей

Този знак обича да бъде в големи компании и да се забавлява, но станат ли нещата по-сериозни и му се наложи да сподели нещо за себе си, той се дистанцира и гледа да избегне въпросите. Водолеите обичат да пазят в тайна личния си живот, особено информацията за своята връзка, което кара околните да странят от тях. Но са много чувствителни и ако попаднете в сърцето им, ще ви се открият.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари