IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената с най-голям бюст на Острова ще го увеличава още

26 август 2018 13 15

Моделът Ники Роуз живее в Лондон и иска още трансформации

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Британски модел твърди, че е жената с най-голям бюст в страната. Тя обаче смята да го увеличи още, пише Daily Mail.

Въпреки че лекарите предупреждават, че това нейно решение застрашава здравето й, Ники Валентина Роуз от Лондон признава, че е готова за още трансформации по себе си.

Първата пластична операция Ники прави преди пет години, когато е била на 21 години. Първоначално тя е имала втори размер сутиен, след което тя е увеличила размера до номер девет. За трансформацията си жената е изхарчила около 40 хиляди лири.

До този момент тя е направила три операции по корекции на формите на носа, който също я а дразнил, както и е увеличила  устните си.

Роуз признава, че покрай големите си форми е започнала да има проблеми с шофирането, трудно й било да бръсне мишниците си и е изпитвала затруднения при сън. Въпреки това моделът иска да увеличи гърдите си от 3250 кубически сантиметра до 5000 кубически сантиметра.

Тя също така мисли за увеличаване на обема на бедрата си, а да премахне  няколко ребра, отбелязва изданието.

Докторът я предупредил, че подобни трансформации може  да й донесат доста здравословни проблеми като болки в гърба, а също и синдром на хронична умора.

„Много съм щастлива, че имам такъв бюст. За него съм мечтала от детството си. Преди да си направи операция, момичето не смятала себе си за интересна. Исках да съм щастлива и да си  повиша самочувствието“, обяснила моделът.

Роуз отбелязва, че приятелите й реагират по различен начин за идеята й да продължи да се трансформира. Някои се радват за нея, но други смятат, че си е загубила ума. Непознати пък просто искат да се снимат с нея и това често я дразни.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ган ( преди 5 години )
Щом бюста й стигне от Англия до България,ще се възползвам и аз. Ако пък не стигне,значи не е достатъчно голям за моята бойна слава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар