IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които притежават най-болезнена пасивна-агресия

29 август 2018 14 00

Сътрудничеството с такива хора е наистина трудна мисия

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Много е трудно да се общува с пасивно-агресивни хора. Когато се опитвате да водите по-разгорещен разговор или спор с тях, те някак си се затварят във себе си и в крайна сметка, вместо да стигнете до консенсус, нещата стават по-объркани. Но коя е най-лошата черта на пасивно-агресивния човек? Това, че той не вижда нищо лошо в поведението си на отрицание.

Да разискваш проблем с него е все едно да се опитваш да говориш със стена. Той предварително е настроен да не приема чуждата позиция, а да държи на своето до край, дори да е в грешка. Някои зодиакални знаци притежават по-голямо количество пасивна агресия от други.

Ето и кои са те:

Дева

Девите не са големи почитатели на конфронтацията лице в лице и за това, когато попаднат в такава, вместо да си кажат какво ги притеснява, те замлъкват обидени. Проблемите обаче не се разрешават без разговори. Обичайният метод на ядосания човек от зодия Дева е, да прави пасивно-агресивни забележки. За Девата тези забележки може и да имат смисъл, но човекът отсреща не разбира какво точно се цели с тези злостни коментари и така нещата се объркват още повече.

Скорпион

Представителите на Скорпион са по-скоро агресивни, а не толкова пасивни хора, но когато става дума за конфликт, те често си служат с пасивна агресия. Най-често хората от този знак действат така спрямо хора, на които вече не вярват. По този начин те показват, че смятат нечие поведение за погрешно или несправедливо. Иначе всеки Скорпион е наясно, че споровете се разрешават с разговори, но понякога те просто искат да се дистанцират от тези разговори, използвайки пасивната агресия.

Козирог

Версията на Козирозите за пасивна агресивност е по-скоро проявата на високомерие спрямо друг човек. Представителите на този знак не обичат да започват спорове и когато възникне проблем, те най-често насочват вниманието си в друга посока, игнорирайки конфликта. Те се държат като пасивен наблюдател на събитията, преструвайки се, че проблемът не ги засяга. В крайна сметка, все някога се стига до конфликт, и тогава Козирогът изригва като вулкан, изричайки всичко, което досега е премълчавал.

Водолей

Водолеят е пасивно агресивен, защото смята, че хората в живота му автоматично трябва да знаят кога той е в лошо настроение, и да уважават това. Представителите на Водолей са много интуитивни и си мислят, че и другата хора са такива. Освен това пасивната агресивност на Водолея често произтича не толкова от омраза, колкото от яд, че другите не го разбират. Пасивната агресия на хората от този знак, често се бърка със странно, ексцентрично поведение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари