IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 август

31 август 2018 05 40

Какво вещаят звездите за последния ден на летния месец?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Няма да получите разбиране от близък, на когото разчитате за подкрепа. Отношенията ви леко ще се обтегнат. Запазете спокойствие и мислете рационално. Може би влагате прекалено много очаквания в погрешна посока.

Телец

Въздържайте се от прояви на оригиналност и емоционални изблици. Не лобирайте за справедливост за чужда сметка, защото ще се наложи да плащате за чужди грешки. Справедливостта е доста разтегливо понятие.

Близнаци

Леко сте разсеяни сте, но за щастие няма да сте прекалено заети и предпоставките за грешки са минимални. Развлеченията ще са разнообразни и привлекателни. Не пренебрегвайте работата заради удоволствията.

Рак

Опитайте се да разнообразите деня си. Редувайте текущите рутинни занимания с някакви кратки забавления, слушане на музика, престой на открито. Анализирайте това, което чувате, за да не ви въвлекат в интрига.

Лъв

Не е изключено да получите допълнителни приходи. Ако искате да стабилизирате финансовото си състояние постарайте се да не ги харчите веднага. Използвайте част от тях за някакво удоволствие, но с мярка.

Дева

Ще привличате вниманието, но не е желателно да го задържате прекалено дълго върху себе си. Покрай хората, които ви подкрепят има и такива, които определено биха ви навредили. Не бъдете излишно откровени.

Везни 

Запазете спокойствие, защото доста често около вас ще избухват разногласия. Не търсете причините, търсете начин да запазите неутралитет. А не е изключено самите вие, без да подозирате, да сте причина за някакъв спор.

Скорпион

Любимият човек може неудържимо да ви отегчи с капризите си. Вариантите за реакция не са много, но ако все пак искате да запазите връзката измислете някакъв начин да се уедините за известно време докато „бурята утихне“.

Стрелец

Помислете дали не е време да се отървете от вредностите като цяло и в частност от вредното влияние. Вредните навици може да са първата част от задачата, а вредните контакти – следващата. Направете първата крачка, останалите сами ще се подредят.

Козирог

Заемете наблюдателна позиция. Създайте си организация, наблюдавайте, слушайте. В състояние сте да избегнете спорните ситуации или поне да се дистанцирате. Точно не ви нужно да привличате вниманието.

Водолей

Ще се опитат да ви „атакуват“ от няколко посоки, търсейки пропуските и слабостите ви. Запазете спокойствие, реагирайте с чувство за хумор и разчитайте на въображението си. То ще ви подскаже защитната тактика.

Риби 

Следвайте събитията и не се опитвайте да им въздействате. Не сте в подходяща позиция. Намерете начин да се реванширате на хората, които ви помагат на драго сърце. Ще им докажете, че е имало защо да ви подкрепят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари